![]() |
|
|
||||
|
||||
|
SelamünAleyklüm
Smf Bir Forumumuz Var Benim Sormak İstediğim Vbülletin 'de Bulunan yazının tamammını seçince (resimler - linkler) Hepsi İçerisinde Kopyalayıp Yapıştırması Özelliğini Smf 'ye Yükleyebilirmiyiz... Teşekkürler |
|
|
||||
|
||||
|
Smf forumlarin bu tip bir editoru yoktu en son bildigim (eger gelistirilmedi ise)...,
Vbulletin ve smf tamamen cok farkli sistemlerdir.. (murat 121 ile ferrari 1 olurmu ) biri elma iken digeri armut.. Smf gelistiricileri editorlere el atarlarsa vbulletindeki gibi wysiwyg editor yaparlarsa o zaman smf forumlarinda bulabilirsiniz.. Ve bu arada vbuleltin eklentileri smf ye uymaz ...
MuNZuR DeRKi : iNSaN oLaRaK BiLDiGiM BiR SeY VaRSa eGeR ; oDa HiC BiR SeY BiLMeDiGiMDiR... KÖR CEHALET ÇİRKEFLEŞTİRİR İNSANLARI. SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR,HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR!! AMA BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM adammı DİYE Bana ait bir kac konu ilginizi cekerse Emege saygi icin bir tesekkuru cok gormeyiniz. +Replerinizi bekleriz ![]() Bu mesaj en son " 01-06-2008 " tarihinde saat 17:05 itibariyle MuNZuR tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
||||
|
||||
|
böle bi editör wra zaten '' Hot Editör ''
|
|
|
||||
|
||||
|
Smf kullanmadigim icin pe bi bilgim yok zamaninda smf forumlardan birisine takilmistim editor yuzunden kanser olmustum resmen
![]() Neyse en azindan bir gelisme olmus ve editor kismini elden gecirmisler....
MuNZuR DeRKi : iNSaN oLaRaK BiLDiGiM BiR SeY VaRSa eGeR ; oDa HiC BiR SeY BiLMeDiGiMDiR... KÖR CEHALET ÇİRKEFLEŞTİRİR İNSANLARI. SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR,HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR!! AMA BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM adammı DİYE Bana ait bir kac konu ilginizi cekerse Emege saygi icin bir tesekkuru cok gormeyiniz. +Replerinizi bekleriz ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ewt ve yeni bi sürm çıkıyor o sürümde bu kurulu gelcekmiş elimizwe öle dioyolar artik nezman çıkar bilmiom çıksada bizde kurtulsak ben zorla kurdum en sonunda 0 ladim sityi büütn modlari sildim öle kurabildim
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
isin icine smf girdimi sadece kurup birakirim arkadaslarim cok dil doker eklerinide kur diye. Bilmiorumki smf ci olmadim icin
![]() ![]() ![]()
MuNZuR DeRKi : iNSaN oLaRaK BiLDiGiM BiR SeY VaRSa eGeR ; oDa HiC BiR SeY BiLMeDiGiMDiR... KÖR CEHALET ÇİRKEFLEŞTİRİR İNSANLARI. SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR,HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR!! AMA BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM adammı DİYE Bana ait bir kac konu ilginizi cekerse Emege saygi icin bir tesekkuru cok gormeyiniz. +Replerinizi bekleriz ![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() : ben smf ciyim ama vb sitee açcam + olarak |
|
|
||||
|
||||
|
Biz buradayiz her konuda yardimci oluruz. Rahat olun. Takildiniz yerde hafiften sallayin siteyi online isek hemen cevap veririz.. (Fazla sallama dusupte bir yerlerimizi kirmayalim hani
![]()
|
|
||||
|
||||
|
heheh
tmm sallarim böle hafiften sallamam fazla![]() :d |
|
|
||||
|
||||
|
smf sürekli gelişime açık bir sistem , ve ayrıca 3 senedir kullanıyorum kanser ettiği herhangi bi yer yok, var tabi ama oda bilgimizin (php) yeterli olmadığını açıkça vurguluyo
![]() yani ister vbuletin ister smf her sistemde kendi isteklerinizi yapmak istiyorsanız php bilginiz mutlaka olmalı yoksa sürekli çile çekersiniz ve bu sürer gider en azından php bilginiz minumum derecede olması bile iyidir ![]() yeni versiyonda editör eklendi ister varsayılan isterseniz seçime bağlı kılabiliyosunuz. bence çok güzel bir sistem , ücretsiz ve tamamen kullanıcının isteğine göre şekil alıyor , daha çok bu işte her webmaster ım diyenlerin elinde oyuncak olmuyor ![]()
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Mod Seç | |
|
|
| vBulletin-Türkiye'de Yeni Misiniz? | Yardıma ihtiyacınız mı var? |