![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Boardindex.template.php dosyanda
Şunu bulun en sondadır Kod:
} ?> Kod:
echo '
<table border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="4" class="bordercolor">
<tr>
<td class="windowbg2" width="100%" valign="middle" align="center">
<font color=#000000> | </font>
<font color=red><b>Yönetici</b></font>
<font color=blue><b>Süper Moderatör</b></font>
<font color=green><b>Moderatör</b></font>
<font color=orange><b>VIP Üye</b></font>
</td>
</tr>
</table>';
|
|
|
||||
|
||||
valla güzel tam ben smf kurmusum bilgiye ihtiyacım var saolsun abi .D |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
emegine saglık.
|
|
|
||||
|
||||
|
Sadece bende mi oluyor bu anlamadım. Arkadaşlar linkleri göremezsiniz üye olun yazıyor yukarıda.
|
|
|
||||
|
||||
|
arkadaşlar!
Hiçbir topikte linkleri göremiyorum Sadece Üye olanlar görebilir. Bir yetkili cevap verse. |
|
|
||||
|
||||
|
arkadaşlar sornu tam olarak yazamısınız bu eklentiyi yapmaya çalıştıktan sonramı çıktı busorun ortaya eğer bundan sonra çıktıysa değişiklik yaptığınız dosyaları yenilemek sorunu çözücektir. aksi bi durum için lütfen cvp yazınız.
|
||||
|
||||
|
Sitemizdeki bir eklenti sebebi ile linkler sorunlu hale gelmisti. İlgili eklenti kaldirildi ve sitemiz su anda normal calisiyor. Konuya yazan arkadaslarim dosyalari ve yazilari gorebilirler.
MuNZuR DeRKi : iNSaN oLaRaK BiLDiGiM BiR SeY VaRSa eGeR ; oDa HiC BiR SeY BiLMeDiGiMDiR... KÖR CEHALET ÇİRKEFLEŞTİRİR İNSANLARI. SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR,HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR!! AMA BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM adammı DİYE Bana ait bir kac konu ilginizi cekerse Emege saygi icin bir tesekkuru cok gormeyiniz. +Replerinizi bekleriz ![]() |
![]() ![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Mod Seç | |
|
|