|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 4.0 Temaları vBulletin 4.0 icin Özel Temalar |
![]() |
|
Okuma: 1594 - Cevap: 7
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
[Ücretli] V-Gıcır Style Clon Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
[Ücretli] V-Gıcır Style Clon
Yapımcı Son Online Tarihi: Nov 2011
V-Gıcır Style Kopya Vbulletin 4 İçin Şatış Ücret 20 Tl
vbulletin-tr.com - [Ücretli] V-Gıcır Style Clon Orjinal Temanın Kopyası Olarak Yapılmıştır. Orjinal Temanın Yarı Fiyatına satılmaktadır. Hiçbir Eksiği Yoktur Orjinal Temadan. Alıcal olanlar ozel mesaj atsın yada msn adresımı eklesınler: Wushu-Tao@hotmail.com.tr Ekran Görüntüleri ![]() ![]() ![]() ![]() [ Tema Çalıntı Değildir 0 Yapılmıştır. ] DESTEGINI GÖSTER
Konu ßy_Taho tarafından (31. August 2010 Saat 13:42 ) değiştirilmiştir. |
|||||||||||||||||||||||||||
| Yorumlar |
|
|
#4 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Arka fon u hatırlıyorum bi ara modaydı hayırlı satışlar.
RapidShare - Hotfile - MegaUpload
Brazzers - BangBros - RealityKings ve daha fazla Premium acc. istiyorsan tıkla. İletişim: info@oguzhanozer.net |
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Çalıntı Bu Tema Ya Logosu Bile Çalıntı İndirmiştim Arşivimde Bulursam Kanıtlayacağım ...
---------- Post added at 04:44 ---------- Previous post was at 04:42 ---------- V-Gıcır Style Vbulletin 4 İçin Sınırlı Sayıda Şatış Ücret 70 Tl Alın İşte Linkide Burda Admin Nasıl Bir İş Yapıyorsun Sen Ya İnsan Bi Kontrol Eder Adam Milletin Hakkını Yiyor Senin Umurunda Deil Nasıl Bir Vbulletin Sitesi Anlamadım ki Konulardan Çok İlgisizsiniz Sanki Konu Açılsın Sitedeki Konu Sayısı Yükselsin Gibi Bir Durum Var |
||||
|
|||||
|
|
#6 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
bence pek güzel değil kırmak gibi olmasın ama her insanı zevki başka
|
||||
|
|||||
|
|
#7 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Vızıltı.net sitesinin teması bir ara dağıtıldı...elin oğlu da enayilere kakalama peşinde vBulletin çöktü artık destek dahi verilmiyor hoş forumlar bitti yaşarsa sıradan olmayan sistemler yaşar bir de beleş forumlar...
![]() Böyle adamlara da para mara kaptırmayın... |
|||
|
||||
|
|
#8 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
bu tema diğer forumlarda ücretsiz verilmektedir.
|
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| clon, style, ucretli, vgıcır |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|