|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 4.0 Şablonları vBulletin 4.0 icin Şablon Modifikasyonları |
![]() |
|
Okuma: 439 - Cevap: 0
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Lky - Belirlenmiş Değişkenler Detaylar »»
|
||||||||||||||||||||||
|
Lky - Belirlenmiş Değişkenler
Yapımcı Son Online Tarihi: Jun 2011
Merhaba arkadaşlar,
vbulletin-tr.com - Lky - Belirlenmiş Değişkenler Bu şablonu daha önce vBulletin 3.8.x sürümleri için yapmıştım buda vBulletin 4 için Açıklama Malum herkesde vBSEO yok ama vBSEO'da bulunan Belirlenmiş Değişkenler özelliğini kullanmak istiyorsanız bu şablonlar tam size göre.. Kurulum Adım 1) AdminCP>Stiller & Temalar>Temalarda Ara> additional.css Bu şablon normalde boştur eğer ekstra bi kod eklediyseniz kodların en altına ekleyin Kod:
/* Lky - Belirlenmis Degiskenler */
h1.degisken {
font-size: 140% !important;
font-weight: bold;
color: #3e3e3e;
margin-bottom: 3px;
}
p.degisken {
font-size: 11px;
width: 640px;
border-top: #CCCCCC 1px solid;
margin-bottom: 2px;
}
/* Lky - Belirlenmis Degiskenler */
bul PHP- Kodu:
PHP- Kodu:
Adım 3) AdminCP>Stiller & Temalar>Temalarda Ara> FORUMDISPLAY bul PHP- Kodu:
PHP- Kodu:
Sonuç.. http://img409.imageshack.us/img409/2...rumdisplay.png http://img294.imageshack.us/img294/297/showthread.png DESTEGINI GÖSTER
|
||||||||||||||||||||||
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| cLx - Belirlenmiş Değişkenler (vBSEO'suz) | ClubmiX | vBulletin 3.8 Şablonları | 15 | 12:39 7. September 2009 |
![]() |
| Etiketler |
| belirlenmiş, değişkenler, lky |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|