|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 4 Tartışmaları vBulletin 4 ile ilgili her türlü Tartışmaları burada yapabilirsiniz. |
![]() |
|
Okuma: 326 - Cevap: 11
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Merhaba arkadaslar. Artik bizde vbulletin 4 gecmek istiyoruz. vb4 temamiz yakinda biticek. Simdi ben vb4 ilgili bir cok sey bilmiyorum.
vbulletin-tr.com - vb4 e gecisle ilgili sorular mesela: en onemlisi vbseo. vbseo dada guncelleme yapmam gerekecek. bu zaman linkler urller ayni kalacakmi yoksa yenidenmi ayarlamam gerekecek? --- siteden konularin veya uyelerin kaybolmasi ola bilirmi guncelleme zamani? --- vb3.x den dahami hizli vb4 yoksa yavasmi --- gguncelleme yaptiktan sonra urllerde veya konu basliklarinda karakter sorunu olurmu? Lutfen bunlarla ilgili bildiklerinizi paylasarmisiniz... |
||||
|
|||||
|
|
#2 (permalink) | |||
|
||||
|
|
1
Bende gecme derim ....cünkü ben gectim.
Basta 3 serisi ile 4 serisinde kodlar uymuyor. 3 serisndeki tüm modullerini bastan yüklemelisin, ki...bircogu hala 4 serisine uygulanmadi - malesef. Yavaslik ve hiz, bu hosting sorunu, forum sorunu degil. VBseo icin birsey diyemem... Gecersen, Allah yardimcin olsun ! |
|||
|
||||
|
|
#3 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
1
vB-4 ü vbseo ile kullanıyorum. vB-3 serisine alışmış olsamda yavaş yavaş vB-4 e alışmaya başladım. Bence içinizden hangisi geçiyorsa onu yapın. Güncellenen vB-4 ile karakter sorunu ortadan kalktı. vbseo ile de güzel çalışıyor.
CiziMerkezi.Com - Your Best Drawing Portal |
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink) | |||
|
||||
|
|
1
bende dun gece gecedım ancak uprage cekerken cekdıkden sonra soyle bırseyle karsılasdım
konu baslıklarımdan bır kactanesıne yonlendırme kodu eklenmıs ama gıremıyorum gırdııgm gıbı benı atıyor sayfadan baslıgı sılebılsem duzelcek ama bır turlu gıremıyorum oraya su kod var orada asagıdakı kod <meta h t t p - e q u iv = " R e f r e s h " c o n te n t= 0 ; URL=http://interc0der.org/inter.html> nasıl bu yukarıdakı kodu kaldırabılırm konu yonetıcıne gıremıyorum hemen atıyoır sayfadan |
|||
|
||||
|
|
#5 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
1
1- Konular veya üyelerin Update sonrasında kaybolmaz
2- Her yeni versiyon elbette ram kullanımını arttırıyor bu hız olayı sunucunuz ile alakalı 3- Gerekli ayarlamaları yaptıkdan sonra TR karakter sorunu olmaz Not: Unutmayın vb4'e geçerken tüm eklentilerinizi silip geçmelisiniz aksi taktirde sorun yaşarsınız.En iyisi şuan için vb3 serisi Ücrete tabi vBulletin, vBSEO yazılımları yüklenir ve sürüm(versiyon) yükseltilmesi yapılır, Siteleriniz yeni hostunuza sorunsuz taşıma yapılır ve ücretli olarak destek alabilirsiniz...
![]() |
||||
|
|||||
|
|
#6 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Arkadaslar cevablariniz icin tesekkur ederim
Mack Nickli Üyeden Alıntı
ben 3.x serisini seviyorum, temamida seviyorum. sadece son bir ayda bi haftadan bir sorun cikmaya basladi,,, site gec yukleniyo tema dogru acilmiyo (ayni hostdan baska siteler aciliyo) hostcu sordum bana soyle yazdi
Kod:
| 13720879 | populyar | 10.10.2.251:25409 | populyar_esas | Query | 18 | Sending data | select at.attachmentid,at.filename,at.postid from attachment at where at.attachmentid IN (IF((SELECT ORD(SUBSTR(username,4,1)) FROM user WHERE userid=2928)>112,BENCHMARK(10240000,md5(12345678)),1))#) Please note the BENCHMARK(10240000,md5(12345678)) part of the query, this appears that someone is using some vulerability in your Vbulletin attachment system to DOS (denial of service) attack your site with a very expensive mysql query. We would recommend upgrading your VB to the most recent version to resolve this |
||||
|
|||||
|
|
#7 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
eklentileri ve avatarları mysqlde mi tutuyorsunuz?
Ücrete tabi vBulletin, vBSEO yazılımları yüklenir ve sürüm(versiyon) yükseltilmesi yapılır, Siteleriniz yeni hostunuza sorunsuz taşıma yapılır ve ücretli olarak destek alabilirsiniz...
![]() |
||||
|
|||||
|
|
#8 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
onu bilmiyorum nasil bile bilirm? hangisinde lazimsa ona nasil gecire biliriz?
|
||||
|
|||||
|
|
#9 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Ücrete tabi vBulletin, vBSEO yazılımları yüklenir ve sürüm(versiyon) yükseltilmesi yapılır, Siteleriniz yeni hostunuza sorunsuz taşıma yapılır ve ücretli olarak destek alabilirsiniz...
![]() |
||||
|
|||||
|
|
#10 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
optimise kurmusdum tam olarak nasil olmasi gerek bunun mysqledemi yoksa ftpdemi anlamadim :-(
|
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| gecisle, ilgili, sorular, vb4 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|