|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 4 Tartışmaları vBulletin 4 ile ilgili her türlü Tartışmaları burada yapabilirsiniz. |
![]() |
|
Okuma: 326 - Cevap: 8
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/vbulletin-4-tartismalari/vb-364-den-vb4-e-8686.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| vBulletin Türkiye Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 12. March 2010 21:59 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink)
|
|||
|
||||
|
|
0
Arkadaşlar yorumları , konuları okudum ama tatmin edici bilgiler bulamadım.Ben 3.6.4 kullanıyorum.Vbulletin ın 4 e geçmeyi düşünüyorum.
vbulletin-tr.com - Vb 3.6.4 den vb4 e ... Vb4 e geçerken yaşanacak sıkıntılardan dolayı çekiniyorum.VB4 kullanan ve bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.Sitemde 25.000 üye ve 150.000 mesaj var.Bunları riske edemiyorum. Uzun lafın kısası 3.6.4 den 4 e geçiş nasıl yapılıyor ? |
|||
|
||||
|
|
#2 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
soadpark Nickli Üyeden Alıntı
+1 bende bu sournun cevabını merak ediyorum
|
|||
|
||||
|
|
#4 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
vb4 sürümüne şuara geçmenizi tavsiye etmem...
ama illa geçicem derseniz upgrade yapıp geçebilirsiniz... sorunsuz bir şekilde yaptırmak isterseniz ücretli yapabilirim... Pm veya msn ekleyerek görüşebiliriz. Ücrete tabi vBulletin, vBSEO yazılımları yüklenir ve sürüm(versiyon) yükseltilmesi yapılır, Siteleriniz yeni hostunuza sorunsuz taşıma yapılır ve ücretli olarak destek alabilirsiniz...
![]() |
||||
|
|||||
|
|
#7 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Pek tavsiye etmem...
3.7.4 den VB 4.0'a gectim - site olarak tüm forum icinde kendi yönlendirme linklerimizin hicbiri calismiyor, ki bizde asgari bu tarz bin link mevcuttur - kodlar cok farkli, misalin 3.7.4 deki basit bir postbiti 4.0'a birebir eklemek imkansiz. Bunun gibi bir cok moduller/eklentiler yeni yazilmali, kodlanmali. Yani kisaca VB 4.0.x tamamen yeninden kodlanmis...3.x serisi uymuyor. Anlasilan Vbullettin serisi ile yeniden para kazanmak icin bu sürümü cikiardi. Tavsiyem 3.x sersinde yükseltmelere, son güncellemeye kadar devam ediniz... 4.0 serisinde eksikliklerin haddi hesabi yok, malesef. Umarim yakinda tüm 3.x serisinin eklentileri en kisa sürede 4 serisi icin güncellenir.... Konu Madita tarafından (8. August 2010 Saat 22:52 ) değiştirilmiştir. |
|||
|
||||
|
|
#8 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
evet bu yüzdende bende 1 ay önce lisans aldigimda direk vb3 kurdum cünkü vb4 hakkindaki arastirmalarim bana beklemem daha iyi olacagi kanisina vardim
|
||||
|
|||||
|
|
#9 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Geçiş yapacaksan 3.8x e geç.
|
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| vb4 |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/vbulletin-4-tartismalari/vb-364-den-vb4-e-8686.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| vBulletin Türkiye Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 12. March 2010 21:59 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|