|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Temaları Custom Style Sets for vBulletin |
![]() |
|
Okuma: 7713 - Cevap: 92
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/vbulletin-38-temalari/temalarimi-paylasiyorum-3056.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| vBulletin Türkiye Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 11. March 2010 02:38 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| Hayal-Tema Kendi Temamı Paylaşıyorum | real | vBulletin 3.8 Temaları | 11 | 19:14 23. May 2009 |
| Yorumlar |
|
|
#22 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
kyle Nickli Üyeden Alıntı
O durumda olmak istemezdim Kyle
|
||||
|
|||||
|
|
#23 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Yok Emrahcım bu konuyu açacana rkadaş bu tema bana ait değil, şu yapmış dese ben de öyle yazacağım ama ben bu temayı kore sitesinde paylaşırken bir Türk arkadaşın eseridir o yapmış dedim, rezil oldum...bizim Türkler böyle pislik yapmayı çoks eviyor ona acayip sinir oluyorum, ne bileyim 1-2 resim swğiştiriyor...
ta ta, aha da ben yaptım, artık bu benim temam... |
||||
|
|||||
|
|
#24 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Temada yeni düzenlediğim yazıyor yanlış okumadım değil mi? Düzenlemek = edit = yapılmış birşeyi değiştirmek. Ben mi yanlış biliyorum?
|
||||
|
|||||
|
|
#25 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
temalar güzelde şu senin eklentiler kurulu olmasa
|
||||
|
|||||
|
|
#26 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
kyle Nickli Üyeden Alıntı
ÖNcelikle uzun süredir siteye giremediğim ve açtığım konu ile ilgilenemediğim için özür dilerim.... Gelelilim Asıl Meseleye Kyle Arkadaşım Benim Yazdığım Mesajı Okursan Ona göre bir yerlerde paylaşma gereği duyarsın... Ben yukarda Yazdığım gibi Düzenlediğim Ufak Tefek Değişiklikler yaptım Dedim... Ama Sen Hani Güzel Birseyler bulup... Msj Falan okumadan Dalan İndiren Farklı bi yerlerde sunan insanlardansan adamların sana söylediği sözler az bile... Neyse... Nerde Sundun Onun linkini bi ver bakalım nasılsunmussun bi izliyek ¿ Ben buraya konu açtım Temalarımı Diye... Başlığa bakarak Dalma Konuya... Mesajı Oku Ondan Sonra Yap yorumu Kusura bakmayın Arkadaşlar.... |
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Sağlam Paylaşım sağolasın
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Geçmiş olsun kyle
![]() Temaların xml-leri boş :@ Konu GÖLGE tarafından (6. July 2009 Saat 07:11 ) değiştirilmiştir. |
||||
|
|||||
|
|
#31 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
çok qzLler saoL...!
|
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| paylaşıyorum, temalarımı |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/vbulletin-38-temalari/temalarimi-paylasiyorum-3056.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| vBulletin Türkiye Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 11. March 2010 02:38 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|