|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Temaları Custom Style Sets for vBulletin |
![]() |
|
Okuma: 7713 - Cevap: 92
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/vbulletin-38-temalari/temalarimi-paylasiyorum-3056.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| vBulletin Türkiye Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 11. March 2010 02:38 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| Hayal-Tema Kendi Temamı Paylaşıyorum | real | vBulletin 3.8 Temaları | 11 | 19:14 23. May 2009 |
| Yorumlar |
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Değişim ve stabil davranış zamanı... |
||||
|
|||||
|
|
#15 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
images klasörüne değil roota atacaksın yani puplic_html nin içine direk
|
||||
|
|||||
|
|
#17 (permalink)
|
|||
|
||||
|
|
0
3.7.x surumune aıt bır temayı 3.8.x surumune Sürümü Göz Ardı et secenegının kullanarak yuklesen bıle 3.8.x surumlerındekı ozellıklerı kullanamazsın .
Gorunum olarak gecıs yapılmıs gorunsede aksaklıklar meydana gelır. Aynı serıdekı temaları surumu goz ardı et secenegı ıle sorunsuz kullanabılırsın mesela 3.7.0 temasının 3.7.5 surumunde sorun yasamazsın bunun en basıt ornegı Topluluk lınkı hıcbır resımde gorunmuyor . Ozetlersen bu temalar 3.7.x surumlerınde sorunsuz 3.8.x surumlerınde sorunlu bır sekılde kullanılabılır. vB Advanced kullanıcıları temaları hem anadızıne hemde images klasorune atması gerekmektedır. |
|||
|
||||
|
|
#18 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Güzel Edit Olmuş Ellerine Saglık Özellikle Truncu Cok Hoşuma Gitti
Bu arada Ojinal Linki Verirseniz Daha İyi Olur Dİye Düşünüyorum http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=195087
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Gözünüzde bir problem mi var sanal ortamda aşırı gezinmekten dolayı? bakın konu hangi kategoride? (vBulletin 3.8 Temaları) konuyu açan şahış 3.6.X temalarını 3.8.X kategorisine açacak kadar da enayi değildir sanırım...
Değişim ve stabil davranış zamanı... |
||||
|
|||||
|
|
#21 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Yahu arkadaşlar, başkalarının emek verdiği temalara 1-2 grafik değiştirerek siz yapmış gibi sunmayın bunu bir güney kore sitesinde paylaşayım dedim, adam aa bu benim yaptığım tema bunu böyle sunan loser kim falan dedi, rezil oldum...Değiştirecekseniz öyle bir değiştirin ki orjinali belli olmasın.
bu temalarda sana ait değil koreli bir arkaşa ait.
|
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| paylaşıyorum, temalarımı |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/vbulletin-38-temalari/temalarimi-paylasiyorum-3056.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| vBulletin Türkiye Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 11. March 2010 02:38 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|