|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Temaları Custom Style Sets for vBulletin |
![]() |
|
Okuma: 5019 - Cevap: 69
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/vbulletin-38-temalari/sol-panelli-css-menulu-photoshopdestek-temasi-5538.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| www.Web-turk.org Referrer takibi: En çok kullanılan arama motorları, En çok aranan kelimeler - Sayyac.com | This thread | Refback | 29. November 2010 17:44 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Sol Panelli Css Menülü PhotoshopDestek Teması Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
Sol Panelli Css Menülü PhotoshopDestek Teması
Yapımcı Son Online Tarihi: Mar 2011
İsteyenler Oldu Bende Yenisini Yaptım
Tema Perky Temasının Editlenmiş Halidir. SquallTieR'e Teşekkürler Flash Banner İçin Rıfat Özkana Teşekkürler Footerdeki Yazıları Kaldırmayınız Temadaki Yenilikler Sol Menü Eklendi Sol Menüye Aşağıdan Yukarıya Doğru Kayan Duyuru Bölümü Eklendi Sol Menüye Reklam Alanı Eklendi Sol Menüdeki Menüler CSS Olarak Yapıldı Headere İstediğiniz Sayıda Logo Ekliyebileceğiniz Flash Banner Eklendi Header Menüleri CSS Olarak Yapıldı Avatarı Olmayana Otomatik Avatar Eklendi Rütbe Renkle Java Şeklinde Kutu İçerisine Alındı.Rengin Üstüne Gelince Rütbe Adı Yazar Temadan Görüntüler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Flash Banneri Kendimize Göre Düzenlemek İçin Winrarın İçindeki Flash Banner Klasörünün İçinde Bulunan Data.xmlyi WordPad Veya Not Defteriyle Açıp Kendimize Göre Editlememiz Gerekiyor Flash Banner İçin Rıfat Özkana Teşekkürler Rar Şifresi:photoshopdestek.com PSD MEVCUTTUR İndirmek İçin Tıklayınız DESTEGINI GÖSTER
Konu By.MeHMeTaLi tarafından (10. February 2010 Saat 16:22 ) değiştirilmiştir. |
|||||||||||||||||||||||||||
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| Css - Tablo arka planları | wanted | Eklenti Mezarlığı / Mod Graveyard | 0 | 18:24 2. May 2008 |
| CSS Header Çalışmam | By.MeHMeTaLi | Diğer Grafikler | 2 | 09:50 13. June 2009 |
| CSS Download - Password Box BBcode | reXus | vBulletin 3.8 Eklentileri | 18 | 06:42 27. August 2009 |
| CSS İle Rollover Image ( Fare Hareketi İle Resim Değiştirmek ) | Erdy|| | vBulletin 3.8 Şablonları | 4 | 14:23 12. August 2009 |
| Css Menü | zekmek | vBulletin 3.8 Şablonları | 10 | 16:22 18. March 2011 |
| Yorumlar |
|
|
#12 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Flash Banner Klasörünün İçindekileri Forum Ana Dizinine At
Sonra banner_images klasörünün içindeki 1.jpg , 2.jpg ve 3.jpg dosyalarını kend, logolarınla değiştir www.malioztekin.com Bol Referans İle İsteğe Özel vBulletin Tema Tasarımlarınız Yapılır. |
||||
|
|||||
|
|
#13 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
|
||||
|
|||||
|
|
#14 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
www.malioztekin.com Bol Referans İle İsteğe Özel vBulletin Tema Tasarımlarınız Yapılır. |
||||
|
|||||
|
|
#15 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
olmuyor dostum headrede en üğste kodları yerleştiriyorum ama resimdeki hatayı alıyorum yine...
edit: footerde en üstte ekledim bu defada loading şekli dönüp duruyor... |
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Sounda bitirip Paylaşmış Hemen denemesini Yapalım
nasıl olacak bi bakalım.
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Bunun içerisinde Xlm Yok heralde ben göremedim. indiren varsa bi cevap yazarsa yada eklerse memnunolurum
|
||||
|
|||||
|
|
#18 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
XML si içinde var ama dediğim gibi flash banneri çalışmıyoR..!
|
||||
|
|||||
|
|
#19 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Emeğine Sağlık, Teşekkürler Kardeş.
|
||||
|
|||||
|
|
#20 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Flash Sorunu Yaşayanlar Bana Pm Atsınlar Sorunu Çözmede Onlara Yardımcı Olurum
Ayrıca Sol Menü Kodunu İsteyenler Oldu Sol Menü Kodu Bu
www.malioztekin.com Bol Referans İle İsteğe Özel vBulletin Tema Tasarımlarınız Yapılır. |
||||
|
|||||
|
|
#21 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
By.MeHMeTaLi Nickli Üyeden Alıntı
Sanada Zahmet Veriyorum Kusura Kalma Kardeş.
Sol Menü Kodunu Hangi Modüle Ekleyeceğim Acaba? 'ForumHome, Navbar' vs.. İlgin İçin Teşekkürler. |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| css, menulu, panelli, photoshopdestek, sol, teması |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/vbulletin-38-temalari/sol-panelli-css-menulu-photoshopdestek-temasi-5538.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| www.Web-turk.org Referrer takibi: En çok kullanılan arama motorları, En çok aranan kelimeler - Sayyac.com | This thread | Refback | 29. November 2010 17:44 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|