|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Temaları Custom Style Sets for vBulletin |
![]() |
|
Okuma: 1043 - Cevap: 5
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
OÖ Tasarım | Warez Style Detaylar »»
|
||||||||||||||||||||||||
|
OÖ Tasarım | Warez Style
Yapımcı Son Online Tarihi: Nov 2010
![]() vbulletin-tr.com - OÖ Tasarım | Warez Style ![]() ![]() ![]() Tema benim yapımım değildir sadece tcat ve theadler alıntıdır. Geri kalanları bana aittir. Footer'a link falan koymadım isteyen kendiğilinden ekler :biggrin: Kurulum: " kf-dimitry " adlı klasörü " images " klasörünün içerine atınız. Admin Panelinden XML import ediniz. Temada bir çok ikonları kendim değiştirdim farklı olsun diye. Temaya özel butonlar yaptım. Sormak istediğiniz takıldığınız bir yer olursa lütfen söyleyin. Demo adresi HEMEN INDIR
DESTEGINI GÖSTER
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| Pink Adult Style | SequaN | vBulletin 3.7 Temaları | 6 | 19:31 7. December 2011 |
| Ubiwebseo Style | SequaN | vBulletin 3.7 Temaları | 6 | 20:49 11. February 2010 |
| B-R-D Style | By.Jackal | vBulletin 3.7 Temaları | 5 | 13:58 2. July 2008 |
| BlueMix Style | By.Buraq | vBulletin 3.7 Temaları | 19 | 22:26 7. January 2010 |
| L-M Style | Lord Montrey | vBulletin 3.7 Temaları | 17 | 21:19 2. May 2008 |
| Yorumlar |
|
|
#2 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Paylaşım için tşkler
|
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Rica ederim iyi kullanımlar
RapidShare - Hotfile - MegaUpload
Brazzers - BangBros - RealityKings ve daha fazla Premium acc. istiyorsan tıkla. İletişim: info@oguzhanozer.net |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| style, tasarım, warez |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|