|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Temaları Custom Style Sets for vBulletin |
![]() |
|
Okuma: 3080 - Cevap: 21
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(kM) +MyimmortaL (Forumium v.2 Series) Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
(kM) +MyimmortaL (Forumium v.2 Series)
Yapımcı Son Online Tarihi: Jan 2012
+Forumium v-2 serisinin bundan önce bütün parçalarını yayınlamıştım tek bir tanesi kalmıştı onuda nihayet bu gece zaman ayırıp editledim ve kullanım için hazır hale getirdim.
vbulletin-tr.com - (kM) +MyimmortaL (Forumium v.2 Series) İçerisinde serinin diğer temalarında olan reklamlar yok onu söyleyeyimde en baştan içiniz rahat etsin Sadece footer da bana ait bir reklam var ki oda kalmak zorunda emeğe saygısı olmayan kaldırabilir.Temanın ismi; forumumun bayan yöneticilerinden Gizem 'in nicki mor rengi çok sevdiği için v-2 'nin bir versiyonunuda O'na özel yapmıştım hatta bu temayıda sadece O'na özel kullanıma sunmutum ilk zamanlar ![]() Neyse sözü kısa keselim ve Forumium v-2 serisinin Mor halini sizlere sunalım Temamızın yine editlenmiş 3 adet template i bulunmakta bunlarda tasarım için editlendi hiç bir şekilde sitenizde sorun açmayacaktır bilginiz olsun. (Header, Navbar, Footer) ============================================= (kM) +MyimmortaLStyLe(Forumium v.2 Series) ![]() Yapımcı; καяα_мα√i Demo; +MyimmortaL StyLe HEMEN INDIR
DESTEGINI GÖSTER
Konu καяα_мα√i tarafından (7. December 2009 Saat 23:03 ) değiştirilmiştir. |
|||||||||||||||||||||||||||||
| Yorumlar |
|
|
#3 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Güle güle kullan...
|
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Öttürüyorsun yine gürcan abi
![]() ![]() Emeğine sağlık çok güzel bi tema daha bizlerle ![]() abi şu headerdeki butonların psdsinide paylaşsan nasıl olur acaba
|
||||
|
|||||
|
|
#7 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Sorun için özür dilerim arkadaşlar xml dosyasını düzelttim temayı şuandan itibaren güvenle kurabilirsiniz...
|
||||
|
|||||
|
|
#8 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
züpperrrrrrrr
|
|||
|
||||
|
|
#9 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
temayi yukluyorum,images klasorune atiyorum XML dosyasinida yukledim,kurulum sonrasi temayi sectigimde ana sayfada resimler hatali cikiyor neden acaba ?bilgi verirseniz cok sevinirim.
Bu arada mandalina temayi da kurdum onda hic bir sorun yok,images klasorune attim xml dosyasinida yukledim,ve tema sorunsuz calisiyor fakat Myimmortal,Limestyle temalarinda bu sorunla karsilasiyorum lutfen bir bilgi verin tskrler |
|||
|
||||
![]() |
| Etiketler |
| beles vbulletin teması, forumium, free vb styles, magenta style, myimmortal, myimmortal style, series |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|