|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Temaları Custom Style Sets for vBulletin |
![]() |
|
Okuma: 5339 - Cevap: 56
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(kM) +ManDaLinStyLe (Forumium v.2 Series) Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
(kM) +ManDaLinStyLe (Forumium v.2 Series)
Yapımcı Son Online Tarihi: Jan 2012
Ve bu temada Forumium v-2 serisinin turuncu versiyonu; +ManDaLinStyLe...
vbulletin-tr.com - (kM) +ManDaLinStyLe (Forumium v.2 Series)
(kM) +ManDaLinStyLe (Forumium v.2 Series) Yapımcı: καяα_мα√i Demo: +ManDaLinStyLe HEMEN INDIR
DESTEGINI GÖSTER
Konu καяα_мα√i tarafından (7. December 2009 Saat 22:58 ) değiştirilmiştir. |
|||||||||||||||||||||||||||||
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| (kM) +LimeStyLe (Forumium v.2 Series) | καяα_мα√i | vBulletin 3.8 Temaları | 74 | 18:57 7. June 2011 |
| (kM) +BLaCkDream StyLe (Forumium v.2 Series) | καяα_мα√i | vBulletin 3.8 Temaları | 71 | 05:13 5. November 2011 |
| (kM) +BLueLife StyLe (Forumium v.2 Series) | καяα_мα√i | vBulletin 3.8 Temaları | 94 | 14:40 6. March 2011 |
| (kM) +MyimmortaL (Forumium v.2 Series) | καяα_мα√i | vBulletin 3.8 Temaları | 21 | 17:02 5. March 2011 |
| (kM) Forumium v3 Buton Seti (Turuncu, YeşiL, Mavi) | καяα_мα√i | Buton Setleri | 20 | 02:14 21. February 2011 |
| Yorumlar |
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Neredeyse Yaptıgın Tüm Temaları Paylaşiyorsun, Saolasın Ellerine Saglık, Dahada iyilerini Yapman Dilegimdir. Teşkkür Ettim.
|
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Hepsini değil sadece bir kısmını
Sonra ben ne yer ne içerim Yaza doğru dahada güzel temalar sunucam burada özellikle başlayıpta bitirmeye zaman bulamadığım yada yarıda bıraktığım temaları bir bir yayınlayacam...Ölecem galiba ne var ne yok paylaşıyorum
\,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ---oOOo-(_)-oOOo--- EFSANELER ÖLMEZ ŞEKİL DEĞİŞTİRİR... Bekle beni vb geliyorum yakında! |
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Güle güle kullan arkadaşım...
\,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ---oOOo-(_)-oOOo--- EFSANELER ÖLMEZ ŞEKİL DEĞİŞTİRİR... Bekle beni vb geliyorum yakında! |
||||
|
|||||
|
|
#7 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Hocam inanılmaz güzel bir tema yapmışsın çok hoşuma gitti...Ellerine kollarına sağlık...Müsait olduğun zaman banner kısmını beraber editleyelim, sitemde default tema olarak kullanmak istiyıorum...
Eksik olma bu müthiş tema için...Lütfen vb.org ada koyda görsünler Türkler neler yapıyorlar... |
||||
|
|||||
|
|
#8 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
hangi konuna yazayım diye düşünüyordum
karşıma bu konun çıktı ![]() gençstyle hariç diğer v2 temalarının hepsinde ekte verdiğim şekilde kayma oluyor firefox ta var bu kayma ie7 de problem yok sebebini anlayamadım,bakarsan sevinirim ![]() demo ver deme lütfen, local kurdum, online sitem yok
ßß |
||||
|
|||||
|
|
#9 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Tilkißey Nickli Üyeden Alıntı
evet benmde karsıma blackdream temasında cıkmıstı bu sorun ie7 de sorun yok frefoxta kayma var |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| forumium, mandalinstyle, series |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|