|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Temaları Custom Style Sets for vBulletin |
![]() |
|
Okuma: 7230 - Cevap: 74
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(kM) +LimeStyLe (Forumium v.2 Series) Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
(kM) +LimeStyLe (Forumium v.2 Series)
Yapımcı Son Online Tarihi: Jan 2012
Merhaba arkadaşlar,
vbulletin-tr.com - (kM) +LimeStyLe (Forumium v.2 Series) Geçen yılın bahar ayında eski kullandığım default tema üzerine oynama yaparak bu temayı tasarlamıştım ve daha sonra aynı temayı editleyip seri haline dökmüştüm. (BLaCkDream, ManDaLin, BLueLife, MyimmortaL, Redium) Onlarda ilki şuan görüntülediğiniz temanın ismi kendi sitemde v-2 olarak belirlenmişti fakat artık paylaşmanın zamanı geldi diye düşünüyorum +LimeStyLe temasını...
(kM) +LimeStyLe (Forumium v.2 Series) Yapımcı: καяα_мα√i Demo: +LimeStyLe HEMEN INDIR
DESTEGINI GÖSTER
EFSANELER ÖLMEZ ŞEKİL DEĞİŞTİRİR... Bekle beni vb geliyorum yakında! Konu καяα_мα√i tarafından (7. December 2009 Saat 22:56 ) değiştirilmiştir. |
|||||||||||||||||||||||||||||
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| (kM) +BLaCkDream StyLe (Forumium v.2 Series) | καяα_мα√i | vBulletin 3.8 Temaları | 71 | 05:13 5. November 2011 |
| (kM) +ManDaLinStyLe (Forumium v.2 Series) | καяα_мα√i | vBulletin 3.8 Temaları | 56 | 02:14 24. September 2010 |
| (kM) +BLueLife StyLe (Forumium v.2 Series) | καяα_мα√i | vBulletin 3.8 Temaları | 94 | 14:40 6. March 2011 |
| (kM) +MyimmortaL (Forumium v.2 Series) | καяα_мα√i | vBulletin 3.8 Temaları | 21 | 17:02 5. March 2011 |
| (kM) Forumium v3 Buton Seti (Turuncu, YeşiL, Mavi) | καяα_мα√i | Buton Setleri | 20 | 02:14 21. February 2011 |
| Yorumlar |
|
|
#2 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Ellerine Sağlık Sonunda Bazı Arkadaşların istediği oldu
Hayat yine; giriş...gelişme...sonuç...Giriş nedensiz... Gelişme ümitsiz... Sonuç gereksiz... |
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Teşekkür Ettim, Ellerine Saglık,
|
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Bişey değil arkadaşlar, yalnız sizden ricam özellikle temayı kuranlar lütfen kurduma tıklayınız.
\,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ---oOOo-(_)-oOOo--- EFSANELER ÖLMEZ ŞEKİL DEĞİŞTİRİR... Bekle beni vb geliyorum yakında! |
||||
|
|||||
|
|
#7 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Sorunun çözümü;
Footer şablonunda bul ; Kod:
<p align="center"> Kod:
<div align="center"> Bul; Kod:
</strong> Değiştir; Kod:
</strong></div> Yukarıdaki işlemle bu sorundan kurtulursun, hazır seni yakalamışken bişey söylemek istiyorum temanın orjinal halinde kullanılan postbit 'in yapımcısı Hasann 'dır ve ondan izinsiz dağıtılması yasaktır sense buldum dağıttım olayına girmişsin yaptığın emeğe saygısızlık lütfen o konuyu kaldır o forumdan! Kullanıyorsan kendin kullan başkalarına sahibinden izinsiz alıp dağıtma hakkın malesef yok! \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ---oOOo-(_)-oOOo--- EFSANELER ÖLMEZ ŞEKİL DEĞİŞTİRİR... Bekle beni vb geliyorum yakında! |
||||
|
|||||
|
|
#8 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Ben indirdim ma kurmdım incelemek istiyorum
|
||||
|
|||||
|
|
#9 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Tema güncellendi, mozilla browserinde oluşan footer problemi giderildi...
\,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ---oOOo-(_)-oOOo--- EFSANELER ÖLMEZ ŞEKİL DEĞİŞTİRİR... Bekle beni vb geliyorum yakında! |
||||
|
|||||
|
|
#10 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
insanlar çalmaktan kurtuldu ) sadece 4 site gormustum senın tablolarını alıp tema yaptıklarını emegıne sağlık kardesım paylaşımın için teşekkürler
|
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| forumium, limestyle, series |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|