|
|
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Banlananlar | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Destek Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Temaları Custom Style Sets for vBulletin |
![]() |
|
Okuma: 6765 - Cevap: 88
|
LinkBack | Seçenekler |
(kM) +BLueLife StyLe (Forumium v.2 Series) Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
(kM) +BLueLife StyLe (Forumium v.2 Series)
Yapımcı Son Online Tarihi: Mar 2010
v-2 serisinin en iç açıcı rengi diyorum ben bu temaya; +BLueLifeStyLe
(kM) +BLueLife StyLe (Forumium v.2 Series) ![]() Yapımcı: καяα_мα√i Demo: +BLueLifeStyLe HEMEN INDIR
DESTEGINI GÖSTER
\,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ---oOOo-(_)-oOOo--- ![]() Konu καяα_мα√i tarafından (07 Aralık 2009 Saat 21:48 ) değiştirilmiştir. |
|||||||||||||||||||||||||||
| Yorumlar |
|
|
#4 (permalink) | ||||
|
|||||
|
Meslek: bilgisayar muh.
|
0
güzel bir tema ben beğendim ama şuanki temamı bir süre daha değiştirmek istemiyorum paylaşımın için teşekkür .....
|
||||
|
|||||
|
|
#9 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
Meslek: Reklamcı
|
0
Güncelliğinde andan itibaren bile 10 kişi indirmiş temayı şuan itibaı ile ama nedendir bilinmez toplamda 142 kişinin indirdiği temada neden bu kadar az yorum ve neden bu kadar az kurulum sayısı var gerçekten düşündürücü ve üzücü... Böyle olduğu sürece serinin son temaları ve daha başka temaları burada yayınlamak zor gibi geliyor bana.! |
||||
|
|||||
|
|
#10 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
temanı ilk yayınladığında indirdim ama fakat bir sorum olacak .. http://www.vbulletin-turkey.com/foru...ead.php?t=1303 aşağıdaki editlemeyi yaptığım an anasayfada kategoriler kapanıyor. buna bir çözüm bulamadım.. buarada tema çok hoş teşekkürler paylaşımın için |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| bluelife, forumium, series, style |
| Seçenekler | |
|
|
| Tavsiye Ettiklerimiz | |
vBulletin Destek | vBulletin Hosting | KnightAlemi | Metal Türkiye | Animeze | IRC | Photoshop Ders | Sohbet | Mesken | Populyar |
| |
|