|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Temaları Custom Style Sets for vBulletin |
![]() |
|
Okuma: 9153 - Cevap: 94
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(kM) +BLueLife StyLe (Forumium v.2 Series) Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
(kM) +BLueLife StyLe (Forumium v.2 Series)
Yapımcı Son Online Tarihi: Jan 2012
v-2 serisinin en iç açıcı rengi diyorum ben bu temaya; +BLueLifeStyLe
(kM) +BLueLife StyLe (Forumium v.2 Series) ![]() Yapımcı: καяα_мα√i Demo: +BLueLifeStyLe HEMEN INDIR
DESTEGINI GÖSTER
EFSANELER ÖLMEZ ŞEKİL DEĞİŞTİRİR... Bekle beni vb geliyorum yakında! Konu καяα_мα√i tarafından (7. December 2009 Saat 22:48 ) değiştirilmiştir. |
|||||||||||||||||||||||||||||
| Yorumlar |
|
|
#32 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
kartal3457 Nickli Üyeden Alıntı
Temayı genişletmek istiyorsan Moderatör sütünunu aç
o zaman genişliyor ama header ve footer resimlerinide büyütmen gerekecek
|
||||
|
|||||
|
|
#33 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
maxsleox Nickli Üyeden Alıntı
Bir zamanlar ücretli olarak verdiğim bir temanın null'a düşürülmesi sebebi ile temayı free veriyorum arkadaşlar ve dikkat ettiyseniz eğer bu normal bir tema değil son derece şık ve görselliği hat safhada olan bir tema! Kendimi övmüyorum emeğimin adını koyuyorum sizlerde makul görünüz ki yaklaşık 1 sene önce yapıp piyasaya sunduğum bu temayı ben en yüksek 100 TL, en düşükte 50 TL ye sattım bir çok kişiye ve onlarada böyle reklamlı hali ile verildi! Daha yayınlayacağım bir çok tema var elimde düzenlenip paylaşılmayı bekleyen footer reklamı hariç her türlü reklamı kaldırabilirsiniz düzenleme yaptıktan sonra bi takım kodları ve resimleri unuttum upload ederken onun için normalinde sadece footer reklamı olacaktı reklam bolluğundan şikayet ediyorsanız photoshop bilen biri sayesinde bu sorunu gayet kolay çözebilirsiniz, çözemezsenizde bana söyleyin ben burada her türlü yardımcı olurum meraklanmayın. açılır reklamı kaldırmak için; header template inde arayın; Kod:
<!-- /logo --> Kod:
<script type="text/javascript" src="http://www.karamavi.net/reklam/corner.js"></script> Photoshop bilgin var ise evet yoksa malesef yok! Konu καяα_мα√i tarafından (3. March 2009 Saat 01:23 ) değiştirilmiştir. |
||||
|
|||||
|
|
#34 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Teşekkürler bilgiler için dostum, ben sorunumu tekrar dile getirmek istiyorum, butonlara nasıl link verebilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
|
||||
|
|||||
|
|
#36 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
elinize sağlık teşekkürler tama çok güzel,en üstteki renkli butonların psd dosyalarını paylaşırsanız sevinirim
kendi notum: bu tarz paylaşımları yapan arkadaşlar temalardaki birden fazla reklamı kaldırıp sadece footer dakini bırakırlarsa bence yaptıkları işe ve emeğe daha çok saygı duyunulacağını düşünüyorum çünkü temayı indirdikten sonra,bilmeyen arkadaşlar için tema beğenilmekten çıkıp bir eziyet haline dönüşüyor tekrar teşekkürler. |
|||
|
||||
|
|
#37 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Butonlar için kodları veririm birazdan, sağolsun arkadaşım kırmadı ve ilgilendi, bende sizlere yardımcı olurum bu konuda.
Reklamları kaldırmak pekde zahmetli değil bence, kurcalaya kurcalaya öğrenmişte oluyor insanlar zaten bir kaç mesaj üstte yapılması gerekenleri anlatmış ve reklamsız arka plan vermiş arkadaşımız.
|
||||
|
|||||
|
|
#38 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
En Altta Hata Var
|
||||
|
|||||
|
|
#40 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Saol ertan senin kadar etkin bir grafiker olmasakta yapıyoz kendi çapımızda bişeyler
![]() Yeni albüm ne zaman çıkıyo bu arada?
|
||||
|
|||||
|
|
#41 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0