|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Temaları Custom Style Sets for vBulletin |
![]() |
|
Okuma: 9153 - Cevap: 94
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(kM) +BLueLife StyLe (Forumium v.2 Series) Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
(kM) +BLueLife StyLe (Forumium v.2 Series)
Yapımcı Son Online Tarihi: Jan 2012
v-2 serisinin en iç açıcı rengi diyorum ben bu temaya; +BLueLifeStyLe
(kM) +BLueLife StyLe (Forumium v.2 Series) ![]() Yapımcı: καяα_мα√i Demo: +BLueLifeStyLe HEMEN INDIR
DESTEGINI GÖSTER
EFSANELER ÖLMEZ ŞEKİL DEĞİŞTİRİR... Bekle beni vb geliyorum yakında! Konu καяα_мα√i tarafından (7. December 2009 Saat 22:48 ) değiştirilmiştir. |
|||||||||||||||||||||||||||||
| Yorumlar |
|
|
#22 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Dediğiniz şekilde yapdığımda ana sayfada ki üye kontrol paneli resimli olan o ortaya kayıyor tek satır halinde gözüküyor
![]() Ayrıca Kara_Mavi dostum ben 3.7.3 forumumda dediğini şekilde temanızı yükledim, yani biçim sürümünü göz ardı ettim fakat forumda kaymalar oldu, nerelerde kaymaların olduğunu anlayamadığım için söyleyemiyorum ama forumun temanızı kurdukdan sonra ki link'i burada bir göz atarsanız sevinirim ; Forum Sitem şimdiden teşekkürler. Konu systemx tarafından (1. March 2009 Saat 01:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ek bilgi |
||||
|
|||||
|
|
#23 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
systemx Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar temayı ilk yayınladığımda tek bir sorunu vardı oda footer mozillada sapmalar yapıyordu sonra güncelleme ile o sorunda düzeldi zira demo sitesinde herşey görünüyor sorunsuz bir biçimde. Yüklediğiniz eklentilerden birisi yapıyor olabilir ayrıca verdiğin linktede sadece default tema var temayı seçime aç bide ben bakam sorun neymiş! |
||||
|
|||||
|
|
#24 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
καяα_мα√i Nickli Üyeden Alıntı
Ok değiştirdim arkadaşım, moderatör sütunu açık olduğu için kayma yapıyormuş fark ettim
sütunu kapadım sorun kalmadı teşekkürler, fakat şöyle birşey ben kendi postbit kodlarımı ekledim normalde postbitim şu şekilde ;ama sizin temanızda uyguladığım zaman postbit kodlarını şu şekilde gözüküyor ; bunun nedeni ne olabilir sizce ? Birde butonlara nasıl link verebilirim ? Header'i biraz kurcaladım ama javascript; vs.. gibisinden bişiler vardı alışık olmadığım bir şekildi o yüzden kurcalamak istemedim, şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum
Konu systemx tarafından (1. March 2009 Saat 03:26 ) değiştirilmiştir. |
||||
|
|||||
|
|
#25 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
bu tema çok güzel teşekkür peki tam ekran olması için genişletebilirmiyiz..
Kara Mavi bişey daha sorucam..2 adet xml dosyası var hangini adminden yüklücez birde en üstte butonlar var boş gözüküyor nasıl düzenleriz onları harici bir link verebilirmiyiz. Konu kartal3457 tarafından (1. March 2009 Saat 10:04 ) değiştirilmiştir. |
|||
|
||||
|
|
#26 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
kartal3457 Nickli Üyeden Alıntı
+BlueLife olan xml yükliceksiniz arkadaşım, ayrıca butonlar da BlueStyle klasöründe ki images klasöründe mevcut kendine göre yardımcı bir programla düzenleyebilirsin
|
||||
|
|||||
|
|
#28 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Hmm sanırım temanın arkada planından bahsediyorsunuz
Tema klasörüne girin " bg " adlı resim dosyası var arka plan ordan düzenleyebilirsiniz fakat o resim dosyasını bozmayın bence çünkü sağ ve solunda renk grafikleri var
|
||||
|
|||||
|
|
#29 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Merhaba;
Öncelikle yapmış olduğunuz tema son derece güzel. Bildiğim kadarıyla tema yapan kişiler forumun altına yani footer'a reklamını koyabiliyor ve emeğe saygılı olunduğu için silinmiyor, ancak siz hem footer'a, hem header' a, hem arkaplan'a hemde sağ üst köşeye reklamlarınızı koymuşsunuz, emeğe saygımız sonsuz ancak son derecede rahatsız ediyor oradaki reklamlarınız özellikle sağ üst köşedeki reklamınız. Header, arkaplan ve sağ üst köşedeki reklamlarınızı düzenleminizi sizden rica ediyorum.Ayrıca headerdaki menüleri nasıl düzenliyeceğimizi hala bulamadım. İlginiz için teşekkürler.. |
|||
|
||||
|
|
#30 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Ben en altta ki footerda ki logoyu kaldırmadım, ama arka plan resmi ile sağ üst köşede ki açılır menüyü kaldırdım ve headerde ki logoyu da değiştirmek zorunda kaldım. Altta ki logoyu değiştirmek için bg.gif resmini düzenleyin, sağda ki açılır reklam alanını kaldırmak için de header de en alta gelin sildiğim için tam hatırlayamıyorum ama javascript li birşeydi en altta olması lazım üç satır kode var onları kaldırın, butonlar içinde kendiniz yazı vererek düzenledikden sonra link vericeksiniz o da yine header de oluyor ama karışık kodlar olduğu için bende henüz link veremedim, bende cevabını bekliyorum, saygılar
![]() Not: Bu arada postbitte ki görüntü bozukluğunu belirtmiştim bir üstteki postlarımdan birinde onda ki sorunu çözdüm, benden kaynaklı bir durum css ayarlarını eklemeyi unutmuşum yeni dank etti Konu systemx tarafından (2. March 2009 Saat 05:41 ) değiştirilmiştir. |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| bluelife, forumium, series, style |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|