|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Temaları Custom Style Sets for vBulletin |
![]() |
|
Okuma: 2013 - Cevap: 15
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
(kM) 10'Kasım StyLe (ATA'mız için) Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
(kM) 10'Kasım StyLe (ATA'mız için)
Yapımcı Son Online Tarihi: Jan 2012
10'KASIM STYLE vbulletin-tr.com - (kM) 10'Kasım StyLe (ATA'mız için) Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK 'ün ölümün 71. Yılı anısına... ![]()
HEMEN INDIR
ILGILI RESIMLER
DESTEGINI GÖSTER
| Yorumlar |
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Eline Saglik Kanka Her Zamanki Gibi Yine Süpersin.
|
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
2
Teşekkür ederim kanka gönüller bir olsun yeter.
Zaman buldukça daha çok yapıcam bu tarz temaları ama şu hırsızlar yokmu hırsızlar çaldıkları yetmiyormuş gibi birde kendilerininmiş gibi gösteripte yayınlayanlar yokmu işte bu tip insanlar yüzüne Türk webmaster ve web tasarımcılığı ilerlemiyor olduğu yerde sayıyor... Göstersinler bana vbulletin dünyasındaki sayılı tasarımcıları neden kısıtlı sayıda acaba? inan ki kanka kafam güzelken yapmaya başlayıpta yarım bıraktığım temaları bir bir yayınlasam vbulletin aleminde yer yerinden oynar ama işte iştah olmayınca hiç bir şey olmuyor sende iyi bilirsin bu hissi... \,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ---oOOo-(_)-oOOo--- EFSANELER ÖLMEZ ŞEKİL DEĞİŞTİRİR... Bekle beni vb geliyorum yakında! |
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
1
Çok harika bir tema çok hoşuma gidiyor. Ellerine sağlık valla ilk gören benim bu temayı
Hayat yine; giriş...gelişme...sonuç...Giriş nedensiz... Gelişme ümitsiz... Sonuç gereksiz... |
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Bence vBulletin Forum Hayatinda En Güzel ve Harika Tema Paylaşımı Yapan Az İnsanlardan Biri Kara Mavi Temaları Cidden Şahane ve Güzel Tebrik Ediyorum
Bu Arada Temada Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederim |
||||
|
|||||
|
|
#6 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
KaraMavi farkı yine her teması gibi bu temasıda harika olmuş Ellerine sağlık
|- Alper İŞLER Yenilendi ! |
||||
|
|||||
|
|
#7 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Bu abiye bende bir tane islami tema yaptırmak istiyorum. Eminim en iyisini yapacaktır. Tema hoş eline sağlık başarılarının devamını dilerim.
|
||||
|
|||||
|
|
|
|||
|
||||
|
|
0
kara mavi ben senin gibi tema tasarımcısı görmedim helal olsun can.Birde istek üzerine film dizi sinema sitem var buna dayir bir tema çıkartırsan çok sevinirim allah senin gibi karşılık beklemeden insanlara yardım ve iyilik yapanları başımızdan eksik etmesin inşallah sağlıcakla kal
|
|||
|
||||
![]() |
| Etiketler |
| 10kasım, atamız, icin, style |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|