|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Temaları Custom Style Sets for vBulletin |
![]() |
|
Okuma: 7887 - Cevap: 100
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
GencStyLe (Orange) Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
GencStyLe (Orange)
Yapımcı Son Online Tarihi: Jan 2012
Merhaba arkadaşlar,
vbulletin-tr.com - GencStyLe (Orange) vBulletin-Türkiye ekibi olarak en güzel ve en iyi temaları sizlerle paylaşmak adına startı vermiş bulunmaktayız. Çok yakın zamanda kendi yaptığım temalarıda bu sayfalarda paylaşacağım ama bunun içinde zaman gerek lütfen senin kullandığın temayı veya senin yaptığın temayı paylaş benimle veya bana ver gibi pm ler göndermeyiniz! Zamanla çok güzel temalar sunacağım sizlere hatta güzel olduğuna inandığım bir tema var şuan sizlerle paylaşmak istediğim... Yapımcısının ismi lazım değil hatırlamıyorum da zaten ismini ama kodlamasını yapan Hasann 'ın izni ile bir zamanların en çok aranan temalarından birisi olan bu güzel temanın ilk versiyonu olan Turuncu arayüzle seriye başlamak istiyorum... "+qEnCStyLe (Orange) " Edit: καяα_мα√i Coder: Hasann Demo: <TIKLA> HEMEN INDIR
DESTEGINI GÖSTER
EFSANELER ÖLMEZ ŞEKİL DEĞİŞTİRİR... Bekle beni vb geliyorum yakında! Konu καяα_мα√i tarafından (30. December 2009 Saat 19:39 ) değiştirilmiştir. |
|||||||||||||||||||||||||||||
| Yorumlar |
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
1
Eline saglik kanka paylasim icin tesekkürler ben bu temanin htmlsini kodlayana kadar canim ciktiydi zamaninda
|
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Uğraştığına deymiş ama kanka 1 yıldır bu temayı isteyenlerin sayısı hatırlayamıyorum zamanında dağıtsaydım büyük ihtimalle şuan bu temayı kullanan bir çok forum olurdu (:
\,\,/,/, \\ - - // (--O-O--) ---oOOo-(_)-oOOo--- EFSANELER ÖLMEZ ŞEKİL DEĞİŞTİRİR... Bekle beni vb geliyorum yakında! |
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Gerçekten Güzel Bir Tema Emeği Geçenlere Teşekkürler
Hayat yine; giriş...gelişme...sonuç...Giriş nedensiz... Gelişme ümitsiz... Sonuç gereksiz... |
||||
|
|||||
|
|
#6 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Eline Sağlık Çok Güzel Bir Tema (:
|
||||
|
|||||
|
|
#7 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
çok güzel bir tema teşekkür ederim psdsi varmı acaba
|
||||
|
|||||
|
|
#8 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Dosyanın İçinde Psd Yok Ama Kendisi Verirmi Bilemem
![]() Hayat yine; giriş...gelişme...sonuç...Giriş nedensiz... Gelişme ümitsiz... Sonuç gereksiz... |
||||
|
|||||
|
|
#9 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Eline Sağlık Gürcan Abi Süper Olmus
Paylaştığın İlk Tema Zannedersem..
|
||||
|
|||||
|
|
#10 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Evet İlk Teması
Hayat yine; giriş...gelişme...sonuç...Giriş nedensiz... Gelişme ümitsiz... Sonuç gereksiz... |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| gencstyle, orange |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|