|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Temaları Custom Style Sets for vBulletin |
![]() |
|
Okuma: 1815 - Cevap: 11
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
BabyLon v.1 Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
BabyLon v.1
Yapımcı Son Online Tarihi: Feb 2012
Siteme Yaptığım Bir Temayı Yayınlamak Geldi İçimden Umarım Beğenirsiniz
![]() vbulletin-tr.com - BabyLon v.1 header.psd si içinde kendinize göre bannerinize koyabilir bilenler rahatlıkla parçalara ayırabilir. Bazen Bazı şeyleri Paylaşmak Gerekiyor Yoksa (ç)Almaya Yöneltiyoruz arkadaşları ![]() Bu Temayı vBulletin-Turkey'den başka Bir yerde yayınlamak yasaktır. Demo Adres : Tıkla Rar Pass: www.vbulletin-turkey.com DESTEGINI GÖSTER
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| BabyLon Mavi | Seяѕeяi | vBulletin 3.8 Temaları | 40 | 15:09 7. September 2011 |
| Yorumlar |
|
|
#2 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
güzel denilebilicek temalar çıkartıyorsun senı tebrık edıyorum fakat çalışmalarına birazdaha profesyonel bir tavırla bakarsan daha iyi işler çıkaracağına inanıyorum ve o temelı görüyorum
|
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Yorumun İçin teşekkürler .. Evet Bazı Tasarımlarımı bende çok amatörce buluyorum O yüzden paylaşıma sunuyorum..
Hayat yine; giriş...gelişme...sonuç...Giriş nedensiz... Gelişme ümitsiz... Sonuç gereksiz... |
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink)
|
|||
|
||||
|
|
0
Ataman Nickli Üyeden Alıntı
Private Message kısaltılışı Pm Türkçe Anlamı Özel Mesaj ,Özel Özel Mesaj
![]() bende butonları yaparken Pm dıye yazarım ve kısaca Ö.M cins durur bence .Butonların psd dosyası varsa degıstırmek daha kolay yoksa Photshopta bıraz ugrasman gerekır. |
|||
|
||||
|
|
#8 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
demo site kapanmış
![]() Bu hesap durdurulmuştur bunun olası nedenleri ödeme sorunları veya sitenizden yapılan reklam mail gönderimi "Spam Mail" Trafik Aşımı olabilir. |
|||
|
||||
|
|
#9 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Demo adresi yenilenmiştir.!
Hayat yine; giriş...gelişme...sonuç...Giriş nedensiz... Gelişme ümitsiz... Sonuç gereksiz... |
||||
|
|||||
|
|
#10 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
http://temalar.serser-i.net/images/B.../footer_05.gif