|
|
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Banlananlar | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Destek Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Şablonları Template modifications for vBulletin 3.8.x |
![]() |
|
Okuma: 684 - Cevap: 9
|
LinkBack | Seçenekler |
vBulletin'de H1H2 Tag Kullanımı Detaylar »»
|
||||||||||||||||||||||
|
vBulletin'de H1H2 Tag Kullanımı
Yapımcı Son Online Tarihi: Sep 2010
Google ve diğer arama motorlarının botları sitenizi ziyaret ettiğinde ilk bakacağı yer başlıktır. Kesinlikle eklemenizi tavsiye ederim
h1: Baslik h2: Giriştir. FORUMDISPLAY da aşağıdaki kodu bulun.. Kod:
$navbar Kod:
<br /><center><h1 class="myh1">$foruminfo[title_clean]</h1><h2 class="myh2">$foruminfo[description]</h2></center><br /> Kod:
$navbar Kod:
<br /><center><h1 class="myh1">$thread[title]</h1><h2 class="myh2">$foruminfo[title_clean]</h2></center><br /> Kod:
/* ***** H1 Tags ***** */
h1.myh1 {font-family: Arial; font-size: 20px;
color: #000000; font-weight: bold;}
h2.myh2 {font-family: Arial; font-size: 16px;
color: #000000; font-weight: bold;}
Kod:
#000000 Ayrıca kodları sadece Misafirlere göstermek için PHP- Kodu:
PHP- Kodu:
![]() h1: Baslik h2: Giriş Elimden geldiğince diğer sitelerden farklı bi kaç şey ekledim umarım hayrını görürsünüz. Kolay Gelsin ![]() Caps: Resim İçin AkBilge 'ye Teşekürler... DESTEGINI GÖSTER
|- Alper İŞLER Yenilendi ! Konu AlpTürk tarafından (16 Aralık 2009 Saat 10:42 ) değiştirilmiştir. |
||||||||||||||||||||||
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| H1-H2 Tag Kullanımı | NymO | vBulletin 3.8 Şablonları | 21 | 12:26 07 Eylül 2009 |
| Yorumlar |
|
|
#3 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
Meslek: Webmaster
|
0
Yaradığını düşünüyorum kendi sitelerimde kullanıyorum. |- Alper İŞLER Yenilendi ! |
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
1.Mesajda düzenledim kardeş eywallah
|- Alper İŞLER Yenilendi ! |
||||
|
|||||
|
|
#7 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Sen saoL
|- Alper İŞLER Yenilendi ! |
||||
|
|||||
|
|
#9 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Paylaşım İçin Teşekkürler Şu Anda Verdiğiniz Gibi Kullanıyorum Ancak Bir Kaç Sorum Olacak Başlık ve Giriş Dışında Başka Bir Şey Yazmıyormu Örneğin Konudaki İlk Mesajın Bir Kısmı Gibi Onu Nasıl Yapabiliriz |
|||
|
||||
|
|
#10 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Onuda inceleyip bakayım bulunca bu başlık altından paylaşırım... |- Alper İŞLER Yenilendi ! |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| h1h2, kullanımı, tag, vbulletinde |
(View-All)
Bu konuyu kaç üye ve hangi üyelerimiz okumuş: 34
|
|
| akbas, AkBilge, AlpTürk, AmN, bomberrr, bozoglu01, CrAzYNiKo™, DeadLy06, DesMond, edward2929, eftal, glidax, Hasann, imagination, kafenet, kapalikutu, lordhxp, Mack, makinist, Mcht_, ONEAL, panorama, Perspektif, pesimist, rufix, sAVCı, SaykoNeT, stalebug, sucbela, tarihci, vale, Yargicbey, yekta34, yer6gencligi |
| Seçenekler | |
|
|
| Tavsiye Ettiklerimiz | |
vBulletin Destek | vBulletin Hosting | KnightAlemi | Metal Türkiye | Animeze | IRC | Photoshop Ders | Sohbet | Mesken | Populyar |
| |
|