|
|
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Banlananlar | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Destek Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Şablonları Template modifications for vBulletin 3.8.x |
![]() |
|
Okuma: 1133 - Cevap: 18
|
LinkBack | Seçenekler |
vBulletin-TR.Com Navbar CSS Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
vBulletin-TR.Com Navbar CSS
Yapımcı Son Online Tarihi: Sep 2010
![]() Sizde bu sitedeki gibi navbarda linklere ok koymak isterseniz asagidaki islemi uygulayin. Admincp --> Stiller & Temalar --> Kullandiginiz Tema --> CSS Ayarlari --> İlave CSS-yazılımına asagidaki css kodlarini yapistirin ve temayi kaydedin bu kadar, kolay gelsin. PHP- Kodu:
HTML Kodu:
<if condition="$show['breadcrumb']"> <span class="navbar"><a href="$nav_url">$nav_title</a></span> <else />$nav_title</if> DESTEGINI GÖSTER
Konu Hasann tarafından (17 Ağustos 2009 Saat 19:24 ) değiştirilmiştir. |
|||||||||||||||||||||||||||
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| Css - Tablo arka planları | wanted | Eklenti Mezarlığı / Mod Graveyard | 0 | 18:24 02 Mayıs 2008 |
| CSS Header Çalışmam | By.MeHMeTaLi | Diğer Grafikler | 2 | 09:50 13 Haziran 2009 |
| CSS Download - Password Box BBcode | reXus | vBulletin 3.8 Eklentileri | 18 | 06:42 27 Ağustos 2009 |
| Sol Panelli Css Menülü PhotoshopDestek Teması | By.MeHMeTaLi | vBulletin 3.8 Temaları | 67 | 14:04 10 Mart 2010 |
| CSS İle Rollover Image ( Fare Hareketi İle Resim Değiştirmek ) | Erdy|| | vBulletin 3.8 Şablonları | 4 | 14:23 12 Ağustos 2009 |
| Yorumlar |
|
|
#3 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Bende navbarı komple paylaşıyorsun sandım sevindim hasan Paylaşım için teşekkürler. |
||||
|
|||||
|
|
#6 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Hazır konu açılmışken diyorum hasan navbarıda komple paylaşuve
|
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| css, hasann, navbar, navbar css, vbulletin-turkey, vbulletin-turkey.com, vbulletintrcom |
(View-All)
Bu konuyu kaç üye ve hangi üyelerimiz okumuş: 22
|
|
|
AlpTürk, AmN, BlackThorn, bomberrr, |
| Seçenekler | |
|
|
| Tavsiye Ettiklerimiz | |
vBulletin Destek | vBulletin Hosting | KnightAlemi | Metal Türkiye | Animeze | IRC | Photoshop Ders | Sohbet | Mesken | Populyar |
| |
|