|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Şablonları Template modifications for vBulletin 3.8.x |
![]() |
|
Okuma: 2560 - Cevap: 19
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
vBulletin-TR.Com Navbar CSS Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
vBulletin-TR.Com Navbar CSS
Yapımcı Son Online Tarihi: Feb 2012
![]() Sizde bu sitedeki gibi navbarda linklere ok koymak isterseniz asagidaki islemi uygulayin. Admincp --> Stiller & Temalar --> Kullandiginiz Tema --> CSS Ayarlari --> İlave CSS-yazılımına asagidaki css kodlarini yapistirin ve temayi kaydedin bu kadar, kolay gelsin. PHP- Kodu:
HTML Kodu:
<if condition="$show['breadcrumb']"> <span class="navbar"><a href="$nav_url">$nav_title</a></span> <else />$nav_title</if> DESTEGINI GÖSTER
Konu Hasann tarafından (17. August 2009 Saat 19:24 ) değiştirilmiştir. |
|||||||||||||||||||||||||||
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| Css - Tablo arka planları | wanted | Eklenti Mezarlığı / Mod Graveyard | 0 | 18:24 2. May 2008 |
| CSS Header Çalışmam | By.MeHMeTaLi | Diğer Grafikler | 2 | 09:50 13. June 2009 |
| CSS Download - Password Box BBcode | reXus | vBulletin 3.8 Eklentileri | 18 | 06:42 27. August 2009 |
| Sol Panelli Css Menülü PhotoshopDestek Teması | By.MeHMeTaLi | vBulletin 3.8 Temaları | 69 | 18:35 20. November 2010 |
| CSS İle Rollover Image ( Fare Hareketi İle Resim Değiştirmek ) | Erdy|| | vBulletin 3.8 Şablonları | 4 | 14:23 12. August 2009 |
| Yorumlar |
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
İnce bir ayrıntı ama kalite her zaman ayrıntılarda gizlidir. Teşekkürler Hasann.
|
||||
|
|||||
|
|
#13 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Mesela Forum Kategori ana başlığını tıklayınca ve konu içerisini görüntülerken Navbarımın yazı fontları büyük ne yazıkki.Tam aradığım birşeydi , bu sitede öyle bir sorun yok Forum ana başlığı , alt forumlar ve konu içerisinde navbar yazı boyutu sabit? Acaba bende neden değişiklik gösteriyor?
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Zoeq Nickli Üyeden Alıntı
font büyüklügünün hepsinide boyutunu 12px yapin.
|
||||
|
|||||
|
|
#15 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Hocam aşağıda px olarak sadece bir yer var ve ben onu 12 px e düşürdüm lakin sonuç değişmedi?
Yine aynı şekilde , 2 ve 3 noda işaretlemiş olduğum alanların yazı boyutu 12px olması gerekirken bende büyük. 1. işaretlediğim gibi olması gerekmiyor mu? 1. Alternatif renk ve 2. Alternatif renkler seceneğinde de yazı boyutu 12px lakin değişen birşey yok hocam.Yine bahsetmiş olduğum bu bölümlerinde yazı boyutu 12 px olması gerekmiyormu? Acaba ilave css veya CSS ayarlarında bir hata mı var ? Nerden ve nasıl düzenleyebilirim bu boyutları? Ek : Eklenti 2974 Konu Zoeq tarafından (18. August 2009 Saat 08:46 ) değiştirilmiştir. |
||||
|
|||||
|
|
#16 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Her şey yavaş yavaş
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Orayi demedim ben temadaki css ayarlarinda tüm csslerin font büyüklügünü 12px yapin dedim.
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
sitenin adresini ver bir bakayim dostum.
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Eklenti güncellenmistir.
|
||||
|
|||||
|
|
#21 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Teşekkürler
|
|||
|
||||
![]() |
| Etiketler |
| css, hasann, navbar, navbar css, vbulletin-turkey, vbulletin-turkey.com, vbulletintrcom |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|