|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Şablonları Template modifications for vBulletin 3.8.x |
![]() |
|
Okuma: 599 - Cevap: 3
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Vbulletin arka plan hakkında Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
Vbulletin arka plan hakkında
Yapımcı Son Online Tarihi: Dec 2011
Esselamu Aleyküm
vbulletin-tr.com - Vbulletin arka plan hakkında Vbulletin forum sitemizinarkaplanına 150x150 boyutlarında bir resim koymak istiyoruz.Eklediğimiz resmin tüm arkaplanı kaplamasını nasıl sağlayabiliriz. Kısacası bu örnek sitedeki gibi olmasını istiyoruz.Selam ve dua ile Demo Resim bu ama tam sayfayı kaplıyor http://www.islamsaati.com/milon-4/bgtenko.jpg DESTEGINI GÖSTER
|
|||||||||||||||||||||||||||
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| Css - Tablo arka planları | wanted | Eklenti Mezarlığı / Mod Graveyard | 0 | 18:24 2. May 2008 |
| Topx Forum istatistikleri Arka Planını Değiştirme | Kanıdeli | vBulletin 3.7 Şablonları | 2 | 15:48 26. October 2008 |
| Yorumlar |
|
|
#2 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Temanızın Css Ayarlarınızdan arkaplan kodunun sonuna fixed ekleyin.
|
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
banada lazım bu bilgi nasıl yaparız?
|
|||
|
||||
|
|
#4 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
kodu bıde versenız arkadaslar ya bana da lazım nasıl yaparız bunu
arka plan a bı resım atsak dıyorum bende boyle parca parca cıkıyor tek bır resım olsa aynen bılgısayarın masa ustunde uzat dose gıbı yaptıgımızı dıyorum resmı uzatmak ıstıyorum arka plan resmını |
|||
|
||||
![]() |
| Etiketler |
| arka, hakkında, plan, vbulletin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|