|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Eklentileri vB3.8 Products, Plug-ins, and code modifications. |
![]() |
|
Okuma: 25588 - Cevap: 427
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Video-Directory Remixed Detaylar »»
|
||||||||||||||||||||||||||
|
Video-Directory Remixed
Yapımcı Son Online Tarihi: Feb 2010
Arkadaşlar dün gece kurduğum ve şimdiye kadar yapılmış benzelerinden çok daha mükemmel hatta para ile satılan vbtubepro dan bile iyi olan bir video paylaşım sistemini tanıtmak istiyorum.
vbulletin-tr.com - Video-Directory Remixed Bunu diğerlerinden ayırıp, mükemmelleştiren şey ise videoyu tek tıkla resim ve ilgilerini karşı taraftan ıotomatik çekmesi. Diğerlerinde bilgileri el ile girip resimide sonradan upload etmek gerekiyordu. ![]() Kurulumu çok kolay. DEMOSUNA Buradan bakalbilirsiniz: http://www.godesu.com/forum/video.php Bİrde en son videoları anasayfada gösterme eklentisi var onuda aşağıda anlatcağım buradan demosuna bakabilirsiniz; http://www.godesu.com/forum/ --------------------------------------------- Pür dikkat eklentileri bu konunun eklentisinden indirebilirsiniz.--------------------------------------------- KURULUM; Upload klasörü içindeki herşeyi forum root a at. CHMOD 777 yapman klasörler; /videothumbnails/ içindekiler ve /includes/videoserviceapi Admin panelinden kullanıcı gruplarından izinleri ayarla. http://www.SITE ADI.com/forum/video.php dan video sayfana bak... Bu kadar.... Videoları anasayfada görstermek için; product-video_forumhomelist.xml ürün yöneticisinden kur... Sonra FORUMHOME templeteye gir. Ara: Kod:
$navbar Kod:
$fhlist_shell Kod:
$footer Kod:
<if condition="$vboptions[vert_horiz] > 0"> </td> </table> </if> HEMEN INDIR
DESTEGINI GÖSTER
Konu Hasann tarafından (31. July 2009 Saat 10:59 ) değiştirilmiştir. |
||||||||||||||||||||||||||
| Yorumlar |
|
|
#2 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
1
kyle süper bir paylaşım sitemde kullanacagım
teşekkür ederim.
|
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Ben Türkçe demedim ki zaten, resimi kendi sitemden almıştım.
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Kaptanblack hakli bir zahmet kendiniz cevirseniz seyiniz asagiya düsmez
ve Kyle arkadasim bu eklentiyi burada yayinlabilmek icin orjinal yapimcisindan izin alindimi? |
||||
|
|||||
|
|
#6 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Paylaşım için teşekkürler bunu geliştirirsem çok güzel birşey çıkacak ortaya
Hayat yine; giriş...gelişme...sonuç...Giriş nedensiz... Gelişme ümitsiz... Sonuç gereksiz... |
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Saolasın Güzel Bişey Cıkmıs Ortaya Teşkkür Ettim
|
||||
|
|||||
|
|
#8 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Hasann Nickli Üyeden Alıntı
Hocam bu ücretsiz, paralı değil yani. Herkesin kullanabilmesi için yapılmış.
|
||||
|
|||||
|
|
#9 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
video eklemek isteyince bu mesaj gelior:
There are some problems while trying to connect to the video-servide. Please try again later! yardim edebilirmisiniz? |
||||
|
|||||
|
|
#10 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
testii Nickli Üyeden Alıntı
Eklenebilecek Video siteleri dışında bir sitedenmi eklemeye çalıştın ? Bide bişey sorucam bu ayarlarından eklediğimiz videoları bir forumda konu olarakda açıyor ama forumu seçtim videoları ekliyorum konuyu açmıyor ? Hayat yine; giriş...gelişme...sonuç...Giriş nedensiz... Gelişme ümitsiz... Sonuç gereksiz... |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| remixed, videodirectory |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|