|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Eklentileri vB3.8 Products, Plug-ins, and code modifications. |
![]() |
|
Okuma: 25595 - Cevap: 427
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Video-Directory Remixed Detaylar »»
|
||||||||||||||||||||||||||
|
Video-Directory Remixed
Yapımcı Son Online Tarihi: Feb 2010
Arkadaşlar dün gece kurduğum ve şimdiye kadar yapılmış benzelerinden çok daha mükemmel hatta para ile satılan vbtubepro dan bile iyi olan bir video paylaşım sistemini tanıtmak istiyorum.
Bunu diğerlerinden ayırıp, mükemmelleştiren şey ise videoyu tek tıkla resim ve ilgilerini karşı taraftan ıotomatik çekmesi. Diğerlerinde bilgileri el ile girip resimide sonradan upload etmek gerekiyordu. ![]() Kurulumu çok kolay. DEMOSUNA Buradan bakalbilirsiniz: http://www.godesu.com/forum/video.php Bİrde en son videoları anasayfada gösterme eklentisi var onuda aşağıda anlatcağım buradan demosuna bakabilirsiniz; http://www.godesu.com/forum/ --------------------------------------------- Pür dikkat eklentileri bu konunun eklentisinden indirebilirsiniz.--------------------------------------------- KURULUM; Upload klasörü içindeki herşeyi forum root a at. CHMOD 777 yapman klasörler; /videothumbnails/ içindekiler ve /includes/videoserviceapi Admin panelinden kullanıcı gruplarından izinleri ayarla. http://www.SITE ADI.com/forum/video.php dan video sayfana bak... Bu kadar.... Videoları anasayfada görstermek için; product-video_forumhomelist.xml ürün yöneticisinden kur... Sonra FORUMHOME templeteye gir. Ara: Kod:
$navbar Kod:
$fhlist_shell Kod:
$footer Kod:
<if condition="$vboptions[vert_horiz] > 0"> </td> </table> </if> HEMEN INDIR
DESTEGINI GÖSTER
Konu Hasann tarafından (31. July 2009 Saat 10:59 ) değiştirilmiştir. |
||||||||||||||||||||||||||
| Yorumlar |
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Bu İşi ii bilen Arkadaş Varsa İletişim Kurabilirmiyiz
PM atarsa msn adresini Memnunolurum Siteme Kurduracağımda
|
||||
|
|||||
|
|
#345 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Akadaşlar bu eklentiyi kurdukdan sonra üye profil sayfaları database hatası vermeye başlağı verdiği hata şudur.
PHP- Kodu:
|
|||
|
||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
knAlestA dostum bunun türkçe dil yaması hangisi idi. Dilyöneticisine eklediğimiz
|
||||
|
|||||
|
|
#348 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Arkadaşlar sorunun hangi plugin den kaynaklandığını buldum üye profil sayfasındaki üyenin videolarını gösteren "Video Profile Bits" plugininden kaynaklanıyor aktif etmediğim zaman sorun düzeliyor ama haliyle üye profilinde videolar çıkmıyor.
Godesu.com da bu sorun yok gördüm acaba rica etsem "Video Profile Bits" plugininin kodunu buraya yazarmısınız veya hataya sebep olan başka ne olabilir bendeki "Video Profile Bits" plugin inin kodu aşağıda cevabınızı bekliyorum. PHP- Kodu:
hassshasss Nickli Üyeden Alıntı
|
|||
|
||||
|
|
#350 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
siteyi başka bi vps e taşıdım daha önce eklenen videolarda bir sorun yok fakat yeni video eklemeye çalıştığımda 10 dk geçmesine rağmen hala lütfen bekleyiniz diyor. yeni videoları eklemiyor. ne yapılabilir bilgisi olan varmı arkadaşlar.
|
|||
|
||||
|
|
#351 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
arkadaşlar bn bitek yahoo dan ve video google den yükliyebiliyorum lütfen yardımmm
|
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| remixed, videodirectory |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|