|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Eklentileri vB3.8 Products, Plug-ins, and code modifications. |
![]() |
|
Okuma: 6002 - Cevap: 69
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
vBulletin Vidyo Portalı Türkçe Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
vBulletin Vidyo Portalı Türkçe
Yapımcı Son Online Tarihi: Sep 2010
Türkçe dil dosyası mevcutur.
![]() Kurulum : 1- Video Portalı klasorunun ıcındekı Upload klasörünü ftp deki forum dosyalarınızın bulundugu yere yanı anadizine atınız. 2- Şimdi dosyalara Chmod izinlerini verecegiz ; videothumbnails ve içindeki dosyalara daha sonra includes den videoserviceapi bu dosyaya ( 777 ) izinini verecegiz. 3- Ürün yöneticisinden product-videodirectory yükleyiniz. 4- Admin panelinden kullanıcı gruplarından izinlerinizi ayarlayınız. 5- www.sitenizinadı.com/video.php yada com/forum/video.php sayfanıza bakınız. Videoları anasayfada göstermek için; Forumhomeda Liste Halinde Göstermek bu dosyaya girin ve product-video_forumhomelist.xml ürün yöneticisinden yükleyin. Forumhome'de bulun PHP- Kodu:
PHP- Kodu:
PHP- Kodu:
Eklenti sahibini bilmiyorum ama ben paylaşmak istedim. Kendi yaptıgım şekilde sizlere anlatdım yine takıldıgınız yerde yardım ederim. Eklenti tamamen alıntıdır. Eklenti sahibine teşekür ederim. DESTEGINI GÖSTER
|
|||||||||||||||||||||||||||
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| vbulletin mod. başvuru formunu iki defa kurmak | dexterous | vBulletin 3.8 Eklentileri | 1 | 11:14 18. June 2011 |
| Yorumlar |
|
|
#16 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
video directory bu konu sitede mevcut diye hatırlıyorum orji adı ve linki olmaması enteresan
|
||||
|
|||||
|
|
#20 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
ya bisey sorcam ben bi kere kurmustum sonra kaldırdım bugun yine kurdum herseyi tamamen yaptım chmod 777 sine kadar anasayfada gozukuyor tıklayınca bu sayfaya giris yetkiniz bulunmuyor diyor ben bunu ilk kurdugumda yapmıstım uye gruplarından ama simdi gozukmuyor video ayarları nedeni nedir acaba yada giris yetkiniz bulunmuyoru acıkca anlatırmısınız nerden yapılıyor diye teşekkürler uzun yazdıgım icin uzgunum
|
|||
|
||||
|
|
#21 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
flood yapcam kusura bakmayın ama giris yetkiniz bulunamıyor cıkıyor uye gruplarından izin vericem izin verme yerinde videoyla ilgili hic bisey yok onceden yukleyip kaldırmıstım bugun bidaha yukledim herseyini yaptım uye grubu yoneticisinden izin verme yerinde yazmıyor videoyla ilgili bisey lutfen yardım
|
|||
|
||||
![]() |
| Etiketler |
| kurmak, paylaşım, portalı, sitesine, turkce, türkçe, vbulletin, video, vidyo, İsteyen |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|