|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Eklentileri vB3.8 Products, Plug-ins, and code modifications. |
![]() |
|
Okuma: 5406 - Cevap: 59
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
vB 3.8.0 TR Dil Paketi Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||
En Yeni Türkçe Dil Dosyasına Ulaşmak İçin Tıklayınız
vbulletin-tr.com - vB 3.8.0 TR Dil Paketi http://www.vbulletin-turkey.com/forum/showthread-t_6302.html DESTEGINI GÖSTER
Konu Kaptan tarafından (7. August 2009 Saat 01:58 ) değiştirilmiştir. |
|||||||||||||||||||||||||
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| vB 3.7.0 TR Dil Paketi [ TR Karakter Sorunu Giderilmiştir ] | Kaptan | vBulletin 3.7 Eklentileri | 70 | 18:13 21. May 2011 |
| Dil Seçimi Düzenlemesi (30+ farklı dil) | DeCline | vBulletin 3.8 Şablonları | 8 | 00:34 18. June 2009 |
| MOD System türkçe Dil Dosyası | aJHier | vBulletin 3.8 Eklentileri | 25 | 18:09 10. December 2009 |
| Sağlam bir dil dosyası arıyorum ? | mechul | vBulletin 3.8 Eklentileri | 0 | 19:06 22. January 2010 |
| vB Enterprise Translator (vBuLLetin DiL Çevirisi) | ByJavaliS | vBulletin 4.0 Eklentileri | 3 | 00:58 9. April 2010 |
| Yorumlar |
|
|
#2 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Her ne kadar kullanmayacak olsamda büyük emek. Ellerine saglik. 3.8.0 kullananlar icin bulunmaz nimet
Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim.
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Rica ederim. Aklıma takıldı ; Kullanmamanın sebebi 3.8.0 ' a geçmemen mi ?
|
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
indşrdm kardeşim emeğne sağlık
|
|||
|
||||
|
|
#5 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
@Kaptan
Yok ben hala eski dil paketini kullaniyorum. Bazi yerlerini kendime göre cevirdim. Simdi bunlardan birini yükledigimde oralar degisecek o yüzden. Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim.
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
@alptraum
Anladım
|
||||
|
|||||
|
|
#7 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Aslinda ben vbulletini turkcelestirmek icin ya da baska bir dil haline getirmek icin ugrasanlara cok deger veriyorum. Bende istiyorum ancak cok karmasik geliyor bana cunku hep durmandan kelime arata gelmek zorunda kaliyorum hani islem bittikten sonra gelen karsimiza bir pencere varya onun altinda bir yeniden aratma olsa valla oturucam butun hepsini ceviricem tek tek hemde purusuz guzel bir sekilde ama bakalim ben yeni surumden bunu bekliyorum
|
|||
|
||||
|
|
#9 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
ZGRKARALAR Nickli Üyeden Alıntı
Dediğini pek anlamadım ama admincp>>Lisanlar & Tabirler>>Lisan Yönetimi>>Türkçe Tabirleri Düzenle/Tercüme Et seçeneğini tıkla hiç arama yapmadan sırayla çevir en kolay yol budur
Önerim, Sık sık değişik insanların yaptığı lisan dosyaları kullanmamanız güvendiğiniz doğru çeviri yapıyor bildiğiniz kişinin dosyasını yükleyin güncellemede sorun yaşamazsını birde kendinize göre düzenlemeyin birine inanın devamli o kişinin dosyasını kullanın derim. |
|||
|
||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Tamamen türkçeleştirme olmadı elbette. En çok kullanılan alanları türkçeleştirmeye çalıştım.
|
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| dil, paketi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|