|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Eklentileri vB3.8 Products, Plug-ins, and code modifications. |
![]() |
|
Okuma: 281 - Cevap: 0
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Rep ile ilgili. Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||
Arkadaşlar Merhaba
vbulletin-tr.com - Rep ile ilgili. Benim bir sorum olacaktı. Vbulletin 3.8.4 kullanıyorum. Şöyle bir durum olabilir mi ? Örneğin X adlı ye 100 mesaj yazdıktan sonra rep hanesine otomatik olarak 50 rep eklensin vs. Böyle birşey mümkün müdür ? Teşekkürler DESTEGINI GÖSTER
|
|||||||||||||||||||||||||
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| Sağ Tuş ile Seçme Yasağı (konu çalınmasını önlenemek) | Ata1919 | vBulletin 3.7 Şablonları | 13 | 11:42 21. April 2010 |
| Sitenize Çok Güzel Ranklar Psd ile Beraber | Kanıdeli | Rütbe Setleri | 26 | 04:43 4. September 2010 |
| Önemli Konular ile Normal Konulari Ayir | Atakan KOC | vBulletin 3.8 Eklentileri | 28 | 20:45 19. January 2012 |
| Önemli Konular ile Normal Konulari Ayir [Foruma Dayali] | Atakan KOC | vBulletin 3.8 Eklentileri | 44 | 12:49 10. January 2012 |
| CleanBlue teması ile oynadım nasıl olmuş ? | mechul | vBulletin 3.8 Temaları | 8 | 10:51 2. July 2011 |
![]() |
| Etiketler |
| ile, ilgili, rep |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|