|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Eklentileri vB3.8 Products, Plug-ins, and code modifications. |
![]() |
|
Okuma: 1811 - Cevap: 19
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Rastgele Konu Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||||||
|
Rastgele Konu
Yapımcı Son Online Tarihi: Nov 2011
Lucky Thread
vbulletin-tr.com - Rastgele Konu This hack redirects the user to a various thread when they click "Lucky" button on the navbar. This is like Google's lucky button. Let's see what is your lucky subject. install Go to your admin cp, then: Plugin System -> Manage Products -> [Add/Import Product] -> Select 'product-lucky.xml' from your computer then press 'Import' Modifications Info Plugin : 3 Phrases : 1 Template : 1 Setting : 0 Versions: v1.0 - 22 Octaber 2007 -First release v1.1 - 28 Octaber 2007 - Query error fixed - Setting Added - Usergroup permisson added - Disallow forum ID added - Forum permisson added - On/Off added v1.2 - 20 December 2007 - vBulletin 3.7 - Project name change "Lucky Button => Lucky Thread" - Small Phrase change v2.0 - 12 Octaber 2008 - vBulletin 3.8 HEMEN INDIR
ILGILI RESIMLER
DESTEGINI GÖSTER
Konu AlpTürk tarafından (22. July 2010 Saat 16:18 ) değiştirilmiştir. |
|||||||||||||||||||||||||||||||
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| Ana Sayfada Konu Sayısı Açılır Sütün Olsun | mf.rub | vBulletin 3.7 Şablonları | 8 | 09:47 9. June 2009 |
| SHOWTHREAD' da Yeni Konu Aç Butonu | Program | vBulletin 3.7 Şablonları | 15 | 15:06 16. August 2009 |
| Konu açarken kontrol et ( Aynı konudan varmı? ) | Program | Eklenti Mezarlığı / Mod Graveyard | 2 | 09:23 27. May 2008 |
| Forumhome (ana sayfa)'da forum başlıklarında yeni konu aç butonu | Program | vBulletin 3.7 Şablonları | 10 | 12:56 29. June 2009 |
| vbulletin Konu gösterim şekli hakkında | desperado | Eklenti Mezarlığı / Mod Graveyard | 0 | 10:58 27. May 2008 |
| Yorumlar |
|
|
#2 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
v2.0 - 12 Octaber 2008
- vBulletin 3.8 |
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Teşekkürler Atakan abi.
Kurdum. |
|||
|
||||
|
|
#4 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Ben bunu anlaamdım, ingilizce açıklanmış, ne işe yarıyor acaba arkadaşlar!
Teşekkürler. |
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Paylaşımın için teşekkür ederim.Ellerinize Sağlık
|
|||
|
||||
|
|
#6 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
İşe Yarar Bii Eklenti.
|
||||
|
|||||
|
|
#9 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
bence anasayfada konu başlıkları çıksa daha güzel olur Atakan biraz geliştirebilir bu eklentiyi güzel eklenti
|
||||
|
|||||
|
|
#10 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Bond Nickli Üyeden Alıntı
Mesela arama sonuçlarında çıktığı gibi 5 veya 10 tane birden rastgele konu çıksa ayrı bir sayfada veya gene tıklayınca açılacak sayfada ?
Süper olurdu. Teşekkür ediyorum Atakan Bey |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| konu, rastgele |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|