|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Eklentileri vB3.8 Products, Plug-ins, and code modifications. |
![]() |
|
Okuma: 1901 - Cevap: 21
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Profil Google Video Player v.1 Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
Profil Google Video Player v.1
Yapımcı Son Online Tarihi: Feb 2012
Kendi sitem için yaptığım basit güzel birşey profil sayfasında Google videolarını oynatmanızı sağlıyor.
vbulletin-tr.com - Profil Google Video Player v.1 Demo : Tıkla MEMBERINFO Şablonunda Bul ; Kod: Kod:
$blocks[visitor_messaging] Kod: Kod:
$blocks[googlevideo] Yönetici Panelinden Yeni Bir Profil Alanı Oluşturalım ; Profil tipi : Tek satırlı yazı alanı Başlık : Profil Google Video Player Açıklama : Profilde oynatmak icin Google Video urlsinin sonundaki "=" işaretinden sonraki kodu buraya giriniz...(örnek. http://video.google.com/googleplayer...64395764346378) ve Alanımızı oluşturuyoruz Oluşturduğumuz alanın "fieldx" Numarasını kopyalıyoruz "Googlevideo-member-profile.xml" dosyasını herhangi bir editör programıyla açıp "fieldx" Kısımlarını oluşturduğumuz profil alanın field Numarasını yazıyoruz Ve kaydediyoruz.Sonra ürün yöneticisinden ürünümüzü yüklüyoruz.Bu kadar ![]() DESTEGINI GÖSTER
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| Zoints Seo 2.2.2 | Google Canavarı | RapStaR | Eklenti Mezarlığı / Mod Graveyard | 0 | 21:13 29. April 2008 |
| google a logom :) | Vajlent-X | Diğer Grafikler | 31 | 23:58 10. March 2009 |
| Google Adsense Postbit Entegrasyonu | Atakan KOC | vBulletin 3.8 Eklentileri | 24 | 00:12 16. July 2009 |
| vBSEO Google & Yahoo Sitemap Generator v.2.2 - Site Haritası | Speak | Eklenti Mezarlığı / Mod Graveyard | 9 | 21:08 7. December 2008 |
| Arama Seçeneklerinde Google | rsmalee | vBulletin 3.8 Şablonları | 3 | 02:01 13. February 2009 |
| Yorumlar |
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Teşekkür Ettim, Ellerine Saglık.
|
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
hocam bak bu güzel olmus iste tesekkür ettim
|
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
cok özür dilerim benim hatam düzelttim ürün calısıyor
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Verdigin, google video kodu yalnıstır, bunu dene "-4644164395764346378"
bu olmazsa Eklenti içinde ki fieldX lerin Numaralarını kontrol et |
||||
|
|||||
|
|
#6 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Güzel bir eklenti kurdum teşekkürler..
|
|||
|
||||
|
|
#7 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
hocam yükledim herşey güzel ama video başlamıyor, video.gogole.comdan url yapıştırdım ama nafile
örnek: http://video.google.com/googleplayer...64395764346378 |
|||
|
||||
|
|
#8 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
borma Nickli Üyeden Alıntı
Url yi yapıştırmıycaksın url nin sonundaki "-4644164395764346378" bu kodu yapıştıracaksın .. |
||||
|
|||||
|
|
#10 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
yardımcı olursan sevinirim kurdum tüm kurulum işlemlerinide yaptım ama profilde gözükmüoyor bile google buttonu. Field5 olarak değiştirdim hepsini yoksa sadece fieldi silip 5 mi yapıcaz ?
|
|||
|
||||
![]() |
| Etiketler |
| google, player, profil, video |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|