|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Eklentileri vB3.8 Products, Plug-ins, and code modifications. |
![]() |
|
Okuma: 2546 - Cevap: 20
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Kullanici Grupu Gösterge Cubugu Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
Kullanici Grupu Gösterge Cubugu
Yapımcı Son Online Tarihi: Nov 2011
Usergroup Color Bar Legend
vbulletin-tr.com - Kullanici Grupu Gösterge Cubugu This hack shows the user group tags under the name of the active users. This is an easy but usefull for you to determine the order of the groups. install Go to your admin cp, then: Plugin System -> Manage Products -> [Add/Import Product] -> Select 'product-ugcb.xml' from your computer then press 'Import' Modifications Info Plugin : 1 Phrases : 5 Template : 0 Setting : 2 Usergroup Color Bar Setting Go to your admin cp, then: vBulletin Options -> Usergroup Color Bar -> Versions: v1.0 - Initial vB 3.7 version. v2.0 - Initial vB 3.8 version. DESTEGINI GÖSTER
|
|||||||||||||||||||||||||||
| Yorumlar |
|
|
#2 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Versions:
v1.0 - Initial vB 3.7 version. v2.0 - Initial vB 3.8 version. |
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Teşekkürler Atakan abi.
Kurdum. |
|||
|
||||
|
|
#4 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
3.7.0 da çok güzel oldu valla teşekkürler
|
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
selam.
bende renkler siyah çıktı... nasıl renklendircem... birde bu online uyelerin isimlerinide rütbelerine göre nasıl renkledirebilirim... saygılar... |
||||
|
|||||
|
|
#7 (permalink) | |||
|
||||
|
|
1
slayer27 Nickli Üyeden Alıntı
Türkçe anlatim ben sana.
Plugin & Ürünler'e tıklıyorsun. Ürün Yöneticisi'ne tıklıyorsun. [Ürün Ekle/Yükle]'e tıklıyorsun. XML-Dosyasını Bilgisayarınızdan yükleyin karşısında Gözat'a tıklayıp. Bil.a indirdiğin dosyayı seçiyorsun. Yükle diyorsun. Daha Sonra; vBulletin Seçenekleri'ne geliyorsun En altta olur genelde. Usergroup Color Bar'ı tıklıyorsun. Evet seçili zaten ellemiyorsun. Alttaki satıra da hangi üye gruplarını göstermek istiyorsan onları seçiyorsun. Yazdığın sıra ile göründüğünü unutma. Kolay gelsin.
|
|||
|
||||
|
|
#9 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
sansar50 Nickli Üyeden Alıntı
Yine senin feryadına yardım edebilmek için yazıyorum
Ben bu eklentiyi kullanmıyorum içeriğini tam bilmiyorum ama anladığım kadarıyla yazmaya çalışayım belki yardımcı olabilirim Bu eklenti kurduğunda grupların renkleri gözükmesi için kullanıcı grup ayarların kullanıcı adı biçimlendirme yeri olan yan yana iki pencereli yere her grup için HTML girip grupları üyelerin kullanıcı adları renklenir bu eklentide renkleri buradan alır kanımca Birde eklenti ayarlarında grup ID leri girilen yerde sırayla hangı grupların görünmesini istiyorsan o grubun IDleri sırayla girmen gerekiyor. |
|||
|
||||
![]() |
| Etiketler |
| cubugu, gosterge, grupu, kullanici |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|