|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Eklentileri vB3.8 Products, Plug-ins, and code modifications. |
![]() |
|
Okuma: 2542 - Cevap: 21
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Her Sayfada Ilk Mesaj Basta Olsun [Foruma Dayali] Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
Her Sayfada Ilk Mesaj Basta Olsun [Foruma Dayali]
Yapımcı Son Online Tarihi: Nov 2011
Chief First Post - Every Page [Forum Based] vbulletin-tr.com - Her Sayfada Ilk Mesaj Basta Olsun [Foruma Dayali] With this mod, you can convert the view of the thread in to 4 different type. Additionally you can change the view as you edit click the edit button. The 1st message of the thread will stay at top all the time even while you are checking other messages related to this subject. Thread Type Postbit New Comment Type Postbit Flipped Postbit Normal Postbit Legacy install Go to your admin cp, then: Plugin System -> Manage Products -> [Add/Import Product] -> Select 'product-atabbda.xml' from your computer then press 'Import' Modifications Info Plugin : 7 Phrases : 8 Template : 3 Setting : 0 Versions: v1.0 - 12 Octaber 2008 -First release With this mod, you can convert the view of the thread in to 4 different type. Additionally you can change the view as you edit click the edit button. The 1st message of the thread will stay at top all the time even while you are checking other messages related to this subject. DESTEGINI GÖSTER
|
|||||||||||||||||||||||||||
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| Her Sayfada Ilk Mesaj Basta Olsun [Konuya Dayali] | Atakan KOC | vBulletin 3.8 Eklentileri | 40 | 19:02 5. January 2012 |
| Yorumlar |
|
|
#2 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Versions:
v1.0 - 12 Octaber 2008 -First release |
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Güzel Anlatım
|
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Atakan bari buraya Türkçe yaz eklentiyi
yeter ingilizceden çektiğimiz Kendi dilimizide yaygınlaştırma çabasında olalım, Her fırsatta Türkçe Türkçe diye bağıralım, bir akademisyen olarak bunun üzerinde fazlalıkla duruyorum Ellerine sağlık |
||||
|
|||||
|
|
#6 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
safakuygur Nickli Üyeden Alıntı
ingilizce ögrenmenizde fayda ahım şahım bilmiyorum ama hergün geliştiriyorum resimlere bakarak ne oldugunu anlayabilirsiniz ..Açılan konunun yardım istek öneri vs oldugu eklentisi.. Çok yakında Geri Gelecek
![]() ![]() |
||||
|
|||||
|
|
#8 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
teşekkürler emeğinize sağlık
|
|||
|
||||
|
|
#9 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Ellerinize sağlık yalnız Default seçeneği yok yani sadece ilk mesaj her sayfada başta olsun ama dizaynıda bozmasın en yakını posbit olan ondada sağda çıkıyor 1 seçenek daha bence eklentiyi kusursuz hale getirir oda neyse o kalsın
![]() Postbit seçeneğini kullanıyorum ilk mesaj harici aynı kalıyor onda esasında güzelde ancak bu postbiti seçince değişiklik için yani ilk mesaj için nerde oynama yapabiliriz ? |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| basta, dayali, foruma, ilk, mesaj, olsun, sayfada |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|