|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Eklentileri vB3.8 Products, Plug-ins, and code modifications. |
![]() |
|
Okuma: 1601 - Cevap: 17
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Hacks/Mods List Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
Hacks/Mods List
Yapımcı Son Online Tarihi: Feb 2012
vbulletin-tr.com - Hacks/Mods List This Product brought to you by www.vbulletin-turkey.com Comments, suggestions, translations, bugs, etc... are very welcome! Support is only given to people who have clicked Mark as Installed. Description: Adds a List of Installed Hacks/Mods to your vBulletin ![]() Mark as Installed - Nominate for MOTM Installation Upload files to forum folder than import product-hacks_list.xml file into your product manager via admincp. enjoy.. DEMO: www.vbulletin-turkey.com/forum/hacks_list.php Comments, suggestions, translations, bugs, etc... are very welcome! Support is only given to people who have clicked Mark as Installed. Screenshots ![]() DESTEGINI GÖSTER
Konu Hasann tarafından (3. June 2009 Saat 05:06 ) değiştirilmiştir. |
|||||||||||||||||||||||||||
| Yorumlar |
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
v1.2.0 released added new features.
|
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
bu ne ışe yarıyor anlamadım.
http://turkdestek.org/
*Done my OWN FOR KNIGHT ONLINE !!!!! *Knight online was 3 years of the AL !!!!! *Damn !!!!! |
|||
|
||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Rica Ederim Özgür
Bu eklenti forumuna kurdugun eklentilerin bir listesini cikarir. Neden lazim böyle birsey cünkü eklentilerin telif haklarini yayinlamak isteyen olabilir. Bazen sordugunuz sorunlar oldugunda forumunuzdaki kurulu eklentileri bilmemiz gerekebiliyor. Bu eklenti sayesinde link verip bakabiliriz. |
||||
|
|||||
|
|
#6 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Güzel olmuş teşekkürler (:
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Harika Bir Düşünce, Harika Bir Sonuç. Teşekkürler Hasann..
|
||||
|
|||||
|
|
#8 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Eklentiyi kurdum...
Yalnız ayarlardan permissions kısmından (Sadece Admin üye grubu görsün istiyorum) Administratorı seçmeme rağmen normal kayıtlı üyelerde sayfaya erişebiliyor.. Nedendir anlayamadım.. Eklenti kurulu ama maalesef mecburen diasble yaptım.. Teşekkürler Hasann, haberin olsun..
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
öyle bir sorunla karsilasmadim ben?
|
||||
|
|||||
|
|
#10 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Güzel Eklenti Teşekkürler
Hayat yine; giriş...gelişme...sonuç...Giriş nedensiz... Gelişme ümitsiz... Sonuç gereksiz... |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| hacks or mods, hasann, list |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|