|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Eklentileri vB3.8 Products, Plug-ins, and code modifications. |
![]() |
|
Okuma: 6258 - Cevap: 96
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Günün En Çok Mesaj Yazan Üyeleri Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Günün En Çok Mesaj Yazan Üyeleri
Yapımcı Son Online Tarihi: Feb 2012
Bu konuda MoNSTeR1907 arkadasimizin istegi üzerine tarafimca kodlanmistir izinsiz dagitilmasi yasaktir.
vbulletin-tr.com - Günün En Çok Mesaj Yazan Üyeleri Özellikle ****** ve arkadaslarinin kullanmalari bile kesinlikle yasaktir. Bu Eklenti Ne Ise Yarar?: Forumunuza Bugünkü En Cok Mesaj Yazan Üyeleri Gösterir ve Hatta Bugün Kac Mesaj Yazdiysa Hemen Nickinin Yaninda Bugün Yazdigi Mesaj Sayisini Bile Gösterir. Admin KP den eklentiyi acip kapatabilirsiniz öyle bir ayarda ekledim. Eklentinin Ingilizce ve Türkce Sürümlerini Ekledim Güle Güle Kullanin ![]() Test Edilen Sürümler:
Not: Eklentiyi Türkceye Ceviren Kaptana Tesekkürler. ![]() Eklenti 10 Subat 2009 Tarihi Itibariyle v1.3 Sürümüne Güncellenmistir. v1.3 ile Gelen Yenilikler Sunlardir;
![]() HEMEN INDIR
DESTEGINI GÖSTER
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| En en cok arkadaslari olan üyeler | Hasann | vBulletin 3.7 Eklentileri | 6 | 16:29 9. March 2010 |
| En çok aranan kelimeleri ana sayfada listele | Program | Eklenti Mezarlığı / Mod Graveyard | 0 | 12:46 21. May 2008 |
| Sitenize Çok Güzel Ranklar Psd ile Beraber | Kanıdeli | Rütbe Setleri | 26 | 04:43 4. September 2010 |
| vBA Modulü: En Cok Mesaj Yazan Üyeler | Hasann | vBadvanced Modülleri | 39 | 19:26 11. June 2011 |
| By_İBo Soft ForumumLider Çok Hoş Bir Tema Gene Sizlerle | tatar89 | vBulletin 3.7 Temaları | 50 | 04:10 20. August 2011 |
| Yorumlar |
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Çok hızlısın Hasan. ELine sağlık güzel öneri ve güzel eklenti. ****** konusunda ise keşke önemsemeseydin
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
****** ve arkadaslarinin eklentilerimi kullanmalarini istemiyorum
|
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Teşekkürler Hasann abi.
Kurdum. |
|||
|
||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Zaten kullanmazlar. Senin eklentileri editleyip benim diye yayınlar demo adresi olarak da Atakan Hocanın sitesini gösterirler
|
||||
|
|||||
|
|
#6 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Gerçekten güzel eklenti eline sağlık
|
||||
|
|||||
|
|
#7 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
bende buna benzer bır eklentı kullanıyordum açıckası template editlemelerı ıle fılan uğraşmıştım sanrı bu şekilde daha kolay olacak
|
||||
|
|||||
|
|
#8 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Çok teşekkür ederim Hasan.. Ellerine sağlık..
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
1
Önemli degil arkadaslar güle güle kullanin (;
|
||||
|
|||||
|
|
#10 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Hasan tekrar teşekkür ederimde bende bir sorun çıktı..
Son Kayıt Olan Üyemiz: [ XXX ] olan yer forumun ilk üyesi oldu.. Yani eklentiyi kaldırıp yeni üye de yaptım ama düzelmedi.. Acaba nasıl çözebilirim.. |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| cok, gunun, hasann, mesaj, uyeleri, yazan |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|