|
|
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Banlananlar | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Destek Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Eklentileri vB3.8 Products, Plug-ins, and code modifications. |
![]() |
|
Okuma: 2216 - Cevap: 24
|
LinkBack | Seçenekler |
Google Adsense Postbit Entegrasyonu Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
Google Adsense Postbit Entegrasyonu
Yapımcı Son Online Tarihi: Sep 2010
Google Adsense Postbit Integration
install Go to your admin cp, then: Plugin System -> Manage Products -> [Add/Import Product] -> Select 'product-googleadsensei.xml' from your computer then press 'Import' Modifications Info Plugin : 2 Phrases : 12 Template : 1 Setting : 5 Google Adsense Postbit Setting Go to your admin cp, then: vBulletin Options -> Google Adsense Postbit Integration -> Versions: v1.0 - 30 July 2007 -First release v1.1 - 31 July 2007 - Usergroup Permissions Added v1.2 - 31 July 2007 - Usergroup Permissions Problem Fixed v1.3 - 20 December 2007 - "Sponsored Links" Phrase added - small template change - vBulletin 3.7 released v2.0 - 12 Octaber 2008 - vBulletin 3.8 released If does not work; Open template "postbit or postbit_legacy" Find HTML Kodu:
<!-- post $post[postid] popup menu -->
After Add HTML Kodu:
$template_hook[postbit_end] DESTEGINI GÖSTER
|
|||||||||||||||||||||||||||
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| inferno Adsense | vLkn448 | vBulletin 3.7 Eklentileri | 3 | 01:04 17 Mart 2010 |
| Vbulletin de üyelerin adsense kodu eklemesi | imrancuhadar | vBulletin 3.7 Eklentileri | 7 | 18:59 07 Şubat 2010 |
| Yorumlar |
|
|
#3 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Teşekkürler Atakan abi. Kurdum. |
|||
|
||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Atakan abi öncelikle teşekkür ederim eklenti için, fakat sadece google için yapılmış olması kullanımımızı kısıtlıyor aslında, örneğin bir çok reklam kodunu admincp den eklesek ve sayfayı her yenilemesinde farklı reklamlar gelse daha kullanışlı olmazmı _? Eklentiyi kurdum emeğine sağlık fakat, fikrimi değerlendirirsen yada var ise böyle bişey bilgilendirirsen svinirim, teşekkürker abi... |
||||
|
|||||
|
|
#7 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
kaptanblack Nickli Üyeden Alıntı
+1 katılıyorum kaptanblack'e illede karıştıracaksanız yapımcıdan izin alarak title değiştirin hehe
|
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| adsense, entegrasyonu, google, postbit |
(View-All)
Bu konuyu kaç üye ve hangi üyelerimiz okumuş: 9
|
|
|
|
| Seçenekler | |
|
|
| Tavsiye Ettiklerimiz | |
vBulletin Destek | vBulletin Hosting | KnightAlemi | Metal Türkiye | Animeze | IRC | Photoshop Ders | Sohbet | Mesken | Populyar |
| |
|