|
|
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Banlananlar | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Destek Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Eklentileri vB3.8 Products, Plug-ins, and code modifications. |
![]() |
|
Okuma: 3320 - Cevap: 37
|
LinkBack | Seçenekler |
Forumhome'da Etiket Bulutu Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
Forumhome'da Etiket Bulutu
Yapımcı Son Online Tarihi: Aug 2010
Tag Cloud - Forum Home
install Go to your admin cp, then: Plugin System -> Manage Products -> [Add/Import Product] -> Select 'product-tag_cloud.xml' from your computer then press 'Import' Modifications Info Plugin : 2 Phrases : 11 Template : 1 Setting : 2 Latest Posts Setting Go to your admin cp, then: vBulletin Options -> Tag Cloud - Forum Home -> Versions: v1.0 - 26 March 2008 -First release v2.0 - 12 Octaber 2008 -vBulletin 3.8.0 release DESTEGINI GÖSTER
|
|||||||||||||||||||||||||||
| Yorumlar |
|
|
#3 (permalink) | |||
|
||||
|
|
1
Eline sağlık Atakan abi. Kurdum. |
|||
|
||||
|
|
#9 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
merhaba bende daha önce bu eklentiyi yüklemiştim ancak ana sayfadaki sql sorgusunu çok fazla arttırıyor özellikle sayıyı çok yaparsanız bilginiz olsun dedim sadece. |
|||
|
||||
|
|
#10 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
Meslek: Bilgi İşlem Müdürü
|
0
Ben eklentilerinizi görünce vbulletin.org da gurur duyuyorum kurmasamda test alanında deniyorum ordanda yazmıştım bu galiba denemedim daha sitenin en altında çıkıyor en tepeye koyup üstüne etiket arama çubuğu yapabilirmiyiz? daha doğrusu bu eklentinin üstüne etiket arama yapabilirmiyiz çünkü ben vbulletin kendi aramasından iyi sonuç alamıyorum kelime mantığıyla arama daha seri ve daha ulaşılır arama olayını tamamen böyle yapmak istiyorumda nasıl yapabiliriz ? |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| bulutu, etiket, forumhomeda |
(View-All)
Bu konuyu kaç üye ve hangi üyelerimiz okumuş: 32
|
|
|
|
| Seçenekler | |
|
|
| Tavsiye Ettiklerimiz | |
vBulletin Destek | vBulletin Hosting | KnightAlemi | Metal Türkiye | Animeze | IRC | Photoshop Ders | Sohbet | Mesken | Populyar |
| |
|