|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Eklentileri vB3.8 Products, Plug-ins, and code modifications. |
![]() |
|
Okuma: 12421 - Cevap: 122
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Cyb - Gelişmiş TopX İstatistikler 3.8 uyumlu-YENİ-6.6.1 Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
Cyb - Gelişmiş TopX İstatistikler 3.8 uyumlu-YENİ-6.6.1
Yapımcı Son Online Tarihi: May 2010
Cyb - Gelişmiş TopX İstatistikler 3.8 uyumlu-YENİ --------------------------------------------------------- Yapımcı:Cybernetec (Coder)vbulletin-tr.com - Cyb - Gelişmiş TopX İstatistikler 3.8 uyumlu-YENİ-6.6.1 vBulletin.org link:http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=201274 Anlatım: fearful Sürüm 6.6.1 DEMO: http://www.bihforum.com NOT: Eklentinin sadece www.paylax.com / www.vbulletin-turkey.com sitelerinde yayınlanabilmesi için yapımcıdan gerekli izin alınmıştır, lütfen telif haklarını siz de gözetip başka sitelerde izinsiz yayınlamayınız Kurduma TIKLA. linkine tıklayan üyelerimize bu başlık altında sorulan sorulara yardım edilecektir! --------------------------------------------------------------------------------------------- Bilgi: CYB Forum İstatistikleri sayesinde artık ajax fonksiyonları da kullanılıyor:
Cyb_AFStats.xml dosyasını admin panelden [Ürün Ekle/Yükle] kısmından içeri alın. DESTEGINI GÖSTER
Konu fearful tarafından (2. August 2009 Saat 16:55 ) değiştirilmiştir. |
|||||||||||||||||||||||||||
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| Cyb - Gelişmiş Top İstatistikler | fearful | vBulletin 3.7 Eklentileri | 25 | 13:23 9. July 2011 |
| Cyb- Chatbox | fearful | vBulletin 3.8 Eklentileri | 35 | 18:46 3. February 2011 |
| Cyb - Sub-Forum Manager - Alt Forum Yöneticisi | fearful | vBulletin 3.8 Eklentileri | 41 | 21:06 17. December 2011 |
| Yorumlar |
|
|
#2 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Su anda Forumda kullanılan mı arkadaslar ?
|
|||
|
||||
|
|
#3 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
arkadas su an da forumda kullanılan sekılde kullanmak ıstıyorum acaba sitede kullanılan seklıyele ayarlarını bızımlede paylasabılır mısınız
|
|||
|
||||
|
|
#4 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
-1
bundada değişen bir şey yok yıne yuksek load vardı bende
|
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
-1
losen755 Nickli Üyeden Alıntı
şu an forumda kullanılan aşağıdaki linktedir: http://www.vbulletin-tr.com/forum/sh...2682#post22682 Konu Mack tarafından (7. April 2011 Saat 18:19 ) değiştirilmiştir. |
||||
|
|||||
|
|
#6 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
-1
bu eklentıyle ılgıl ıbır sorum var denedım yapamadım,
son mesajları gostermek ıstemıyorum ben sadece top 10 istatistikleri yenı uyeler en çok mesaj atanalr en çok repı olanalr gostermek ıstıyorum ancak bu versıonda bunu bır turlu yapamadım, aslında bu eklentıdekı o son mesajlar kısmınde son mesajalr değilde son açılan konualr gorunse hiç load sorunu yaşatmayacak buyu kforumlardada mesajları çekınce makıne çıldırıyor çözemedım bunu
|
||||
|
|||||
|
|
#7 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
-1
Bende Şuan vBulletin-Turkey de Aktif Olan Eklentiyi Bekliyorum
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
-1
Paneldeki ayar kısmında şu seçenek var: ''Main Top Stats box on ForumHome'' eğer sizde Below Forums olarak seçili ise onu Below Navbar olarak kayıt edin.
Değişim ve stabil davranış zamanı... |
||||
|
|||||
|
|
#10 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
eklentıyı sadece xxx mesajı olanalr gosun ıstıyorumda bunu nasıl ayarlayabılırım loc. kodlaı ıle yaparımda bu kodları nereye eklemelıyım bulamadım bılgınız varmı ?
|
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| cyb, gelişmiş, topx, topx istatistikler, uyumluyenİ, İstatistikler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|