|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Eklentileri vB3.8 Products, Plug-ins, and code modifications. |
![]() |
|
Okuma: 3193 - Cevap: 35
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Cyb- Chatbox Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||
-------------------------------------------------------------------------------- vbulletin-tr.com - Cyb- Chatbox Yapımcı:Cybernetec vBulletin.org link:http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=201283 Sürüm:2.3 NOT:Eklentinin vbulletin-turkey ve paylax forumlarında paylaşılabilmesi için yapımcı izni alınmıştır. Bu domainler dışında herhangi bir site üzerinde yayınlanması telif haklarına uygun değildir! ![]() Bilgi: Eklenti vBulletin için yazılmış AJAX-tabanlı ChatBox'tır. Neler İçerir: -Tek aşamalı yükleme(dosya yükleme, elle kod düzenleme yok) -ChatBox'ı forum sayfalarınızda istediğiniz herhangi bir yere yerleştirebilirsiniz -"Mesaj Geçmişi" (isterseniz silebilir ve düzenleyebilirsiniz) -"ChatBox Araması" içerir. -ChatBox'ı kimlerin(hangi üye gruplarının) görebileceğini seçebilirsiniz -"x saat sonra geçmiş silinsin" ayarı mevcuttur -"ChatBox İstatistikleri" (Son ziyaretinizden bu yana ChatBox geçmişi, son x saatteki mesaj geçmişi, toplam mesajlar vb...) -Yazıformatı ayarları (renk, büyüklük, stil, ...) -Gelişmiş gülümseme paneli -Gülümseme paneli ayarları: toplam gülücük sayısı, bir seerdeki gülücük sayısı,....... ...ve daha fazlası Resimlere bakarak ayrıntıları anlayabilirsiniz YÜKLEME: 1. XML dosyasını ürün olarak içeri alın: AdminCP > Plugin System > Manage Products > [Add/Import Product] 2. İSTEĞE BAĞLI AŞAMA Ayrıca "$cybchatbox" yazısını nereye eklerseniz orada da ChatBox çıkacaktır Ayarlamalar için: Gİdin: AdminCP > vBulletin Options > Cyb - ChatBox HEMEN INDIR
DESTEGINI GÖSTER
Konu CaN tarafından (10. November 2010 Saat 12:46 ) değiştirilmiştir. |
|||||||||||||||||||||||||||
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| MGC Chatbox Evo V 2.3.1 Full Türkce kurulum+Kullanım | eTiKeT™ | vBulletin 3.8 Eklentileri | 76 | 17:23 16. March 2011 |
| Ajax - VSa - ChatBox 3.1.6 | beyaz$eytan | vBulletin 4.0 Eklentileri | 4 | 22:52 10. March 2011 |
| Yorumlar |
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
ben Kurdum denedim 1.9.9 Sürümü Kullanıyordum Yükseltmek istedim versiyonunu Kurdum denedim Çalışmıyor
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Size tavsiyem: MGC Chatbox Evo V 2.3.1 Full Türkce kurulum+Kullanım bunu kurun hem çok yönlü işleve sahip hemde rahatlatıcı bir eklenti.
Değişim ve stabil davranış zamanı... |
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
|
||||
|
|||||
|
|
#6 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
No file uploaded and no local file found.
dostum yapamıyom yaa 3.8.2 ver. puligins ekle diyom bu çıkıyo Konu matrix tarafından (4. June 2009 Saat 17:59 ) değiştirilmiştir. |
|||
|
||||
|
|
#7 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
safe mode seçeneğini host sağlayıcınızın kapatmasını isteyin