|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.8 Eklentileri vB3.8 Products, Plug-ins, and code modifications. |
![]() |
|
Okuma: 4691 - Cevap: 48
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
[AJAX] ÜyeKP Son X Nesneler Detaylar »»
|
||||||||||||||||||||||||||||
|
[AJAX] ÜyeKP Son X Nesneler
Yapımcı Son Online Tarihi: Feb 2012
[AJAX] ÜyeKP Son X Nesneler Kodlayan HASANN
vbulletin-tr.com - [AJAX] ÜyeKP Son X Nesneler Fazla söze gerek yok arkadaslar demo burada girin bakin ![]() DEMO: http://www.vbulletin-turkey.com/forum/usercp.php Install butonuna buradada vBulletin.Orgdada tiklamayi unutmayin Begendim, Kuracam - Begendim, Aday Gösterecem HEMEN INDIR
ILGILI RESIMLER
DESTEGINI GÖSTER
Konu Hasann tarafından (29. March 2009 Saat 19:35 ) değiştirilmiştir. Sebep: Güncelleme |
||||||||||||||||||||||||||||
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| Ajax - Konulari Degerlendirme | fearful | vBulletin 3.7 Eklentileri | 47 | 00:51 23. August 2009 |
| AJAX - Advanced Forum Statistics ( Türkçe Anlatım ) | FiRaRi | vBulletin 3.8 Eklentileri | 75 | 20:13 23. March 2010 |
| Ajax Gelişmiş Forum İstatistikleri | VJGarber | vBulletin 3.8 Eklentileri | 65 | 09:12 2. June 2011 |
| Ajax Live Search | panoramaharem | vBulletin 3.8 Şablonları | 23 | 12:29 7. September 2009 |
| AJAX - Gelişmiş Forum İstatik Tr de İlk Saglam vb4 ! TURKCE ! | beyaz$eytan | vBulletin 4.0 Eklentileri | 40 | 22:29 15. August 2011 |
| Yorumlar |
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Hocam bunun ilk versiyonunu kurmuştum gündüz, şimdi 1.2 versiyona yükselmiş bile
bunu hemen kuracağım...Tercüme ettikten sonra çok güzel bir görüntü oluştu bakın ekran görüntüsü: http://img380.imageshack.us/img380/2260/sonnov6.png vBulletin.org'da birşey soracaktım ama ingilizcem henüz o kadar cümleyi birleşik bir şekilde kuracak seviyede olmadığı için içime atmıştım. ama burda sormadan geçemiyeceğim, örneğin orada ''Son Açtığınız Konular: (5)'' yazıyor bunu neden parantezsiz vede cümle içi yapmadınız? yani şöyle: ''Son Açtığınız 5 Konu'' yani admincp'de hangi rakamı belirlersek belirleyelim o parantezi cümle içi olarak göstersek daha iyi bir görünüm kazanacaktır, bunu şimdi *.xml düzenleyerek yaparım ama yeni versiyon çıkınca yeniden düzenlemek zoruma gider. siz bunu direk böyle yapabilir misiniz yeni versiyonlarda? Değişim ve stabil davranış zamanı... |
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Saol Hasann abi eline sağlık.
|
|||
|
||||
|
|
#6 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Eline sağlık @hasann
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
control Nickli Üyeden Alıntı
Evet bazır yerlerde çımıyor hatta %80'i yabancı dil ile yazılmış, admin panel ayarlarını saymazsak %40 bu 40 lık kısmı sizde ayarlıyabilirsiniz cümlelerde arayıp, tercüme biçiminide benim üsteeki cevaptaki şekilde değişebilirsiniz uyumu güzel çünkü... Değişim ve stabil davranış zamanı... |
||||
|
|||||
|
|
#9 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Eklenti için teşekkürler acaba bu eklentinin Türkçe dil dosyasını paylaşmanız mümkün mü acaba?
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Benim klavyemde türkce karakterler yok malasef cevirsemde bir tuhaf oluyor türkce karaktersiz birisi cevirip paylasabilirse güzel olur.
|
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| ajax, nesneler, son, uyekp |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|