|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.7 Temaları Custom Style Sets for vBulletin |
![]() |
|
Okuma: 1160 - Cevap: 7
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| Profesyonel Glass Tema | Hasann | vBulletin 3.7 Temaları | 38 | 14:08 26. October 2011 |
| Profesyonel Temiz Gümüş Ay Tema | Hasann | vBulletin 3.7 Temaları | 20 | 04:35 3. February 2012 |
| [vB] Blaze Admin KP Tema | Hasann | 3.7 Admin KP Temaları | 4 | 19:42 14. December 2009 |
| [MyBB] MyvBulletin Admin KP Tema | Hasann | 3.7 Admin KP Temaları | 4 | 23:11 13. December 2009 |
| [phpBB] vBSilver Admin KP Tema | Hasann | 3.7 Admin KP Temaları | 1 | 23:10 13. December 2009 |
| Yorumlar |
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Zoque.Net ten biri gelipde sikayet ederse nolacak
|
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink)
|
|||
|
||||
|
|
0
Zoque.net gercekten cok guzel tema yapmıs adamlara helal olsun bu temayı daha onceden cok kısı benden yapmamı ıstemıstı ama adamların kendılerıne ozel yaptıkları ıcın yapmıyordum fakat herkese yapmaya calısmıs kımse dogru durust bunu yapmamıstı ben yapayım barı dedım.
Ayrıca zoque.net gıbı footer'de copright yapmadım kı aynısı demesınler butonlarda da bıraz renk degısıklıgı var bı kac ozellıgı eklemedım ama adamlara boyle guzel tema yaptıkları ıcın tesekkur etmek lazım . |
|||
|
||||
|
|
#4 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Daha öncekilerin header bölümü daha tırttı ancak sen birebir yapmışsın benim de hoşuma giden yeri headeri ve sağ menüsüdür zoquenin. Tabi ne kadar etik bir davranış elemanların temasını klonlayıp yayınlamak orasını bilemem. ama ben headerini kullanırım
|
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink)
|
|||
|
||||
|
|
0
reXus Nickli Üyeden Alıntı
bunu yapmanın nedeni piyasada çok taklidi var temanın aseletini gölgeliyorlar bari adam gibi bir kopyası olsun dimi
.
|
|||
|
||||
|
|
#6 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
once bır sormka lazım bence zoque ye,
taklıtte olsa tasarım aynı sonuçda... |
||||
|
|||||
|
|
#7 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
bence kaldırılması gerek boyle paylasımlar cunku bırı benım temamı paylassas bende kızarım zoque de kızar zaten kızmaktada haklı
emek var ve o emege saygısızlık oluyor.rsmalee güzel yapmıssınindirenler için : indiren arakdaslar bence bu tema localde kalsın kod yapısını anlayın bence sızın ıcın en buyuk bu olucaktır bosuna taklıt yaparak sıtenızı kucuk duruma dusurmeyın
|
||||
|
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|