|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.7 Temaları Custom Style Sets for vBulletin |
![]() |
|
Okuma: 2399 - Cevap: 11
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
TurkishPoWeR Style 3.7.x (by BuKi) Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
TurkishPoWeR Style 3.7.x (by BuKi)
Yapımcı Son Online Tarihi: Sep 2009
Yeniden Merhabalar arkadaşlar ;
![]() vbulletin-tr.com - TurkishPoWeR Style 3.7.x (by BuKi) Yaptığım ilk temada aldğım olumlu yorumlar sayesinde bir tema daha yapıyım dedim ve bir tema daha yaptım Bu temamda Kırmızı-Beyaz renkleri kullandım. Umarım sizlerde beğenirsiniz. İkinci temam olduğu için yine hatalatım olabilir ama elimden geldiğince hata yapmamaya çalıştım ![]() Temadan Görüntüler ; [1] , [2] , [3] , [4] , [5] , [6] Temamı indirenler olursa, Rar şifresi : buki Psd ler dosya içinde mevcuttur. İnş beğenirsiniz. Saygılarla/ BuKi / BuRaK DESTEGINI GÖSTER
|
|||||||||||||||||||||||||||
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| 3.7.X Buton Serisi | HaYLaZ | Eklenti Mezarlığı / Mod Graveyard | 15 | 12:01 30. August 2008 |
| Coolx Skin (3.7x) | By.Buraq | vBulletin 3.7 Temaları | 65 | 02:50 30. June 2009 |
| BuKiSoft-Blue Style / 3.7.x | BuKi ® | vBulletin 3.7 Temaları | 3 | 23:19 6. May 2008 |
| EreN_Gs { 3.7.x } | EreN_ | vBulletin 3.7 Temaları | 0 | 10:33 7. June 2008 |
| EreN_2oo8 { 3.7.x } | EreN_ | vBulletin 3.7 Temaları | 4 | 14:04 19. September 2008 |
| Yorumlar |
|
|
#2 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Güzel görünüyor arkadaşım elinize sağlık.
|
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Sağol kardeşim yorumun için
Beğendiysen ne mutlu bana
|
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Eline sağlık hoş tema olmuş statusicon larda güzel ama buttonlar gözüme çok battı kaba geldi açıkcası keşke biraz daha uğraşsaydın button üzerinde.
![]() Yinede eline sağlık.
|
|||
|
||||
|
|
#5 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Sağol yorumun için
Sizden bu yorumları aldıkça hatalarımı daha iyi görüyorum. İnş sonraki temalarımda bu hatalar olmucak
|
||||
|
|||||
|
|
#6 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
BUKİ Ben petek dinçöz fanıyım bunu siteme yuklicektim ama butonların hepsinde türk bayragi var yanlıs anlasılmasın yani her kesime hitap etmeyen bir tema butonları ve temanın ana sayfasındaki o beyaz şey kötü bence [akra plan] genel olarak 10 üzerinden 7
|
|||
|
||||
|
|
#7 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
kardeş rica etsem bana cevap yaz düzenle fln o buttonların url lerini verirmisin aylardır arıyorum.
ilker_atalay06@hotmail.com lütfen ayın 8 ine kadar türk bayraklı buttonlar bulmalıyım |
|||
|
||||
![]() |
| Etiketler |
| 37x, buki, style, turkishpower |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|