|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.7 Temaları Custom Style Sets for vBulletin |
![]() |
|
Okuma: 2601 - Cevap: 33
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
KM-Msn Teması v.1 Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
KM-Msn Teması v.1
Yapımcı Son Online Tarihi: Feb 2012
Yeni Bir Tema daha Paylaşıyorum Beğenmenizi Umuyorum
vbulletin-tr.com - KM-Msn Teması v.1 Msnde Çok Takılanlar için Hoş bir Tema Oldu.Tema Default Editidir Tasarımı Ve Kodlaması Bana Aittir.Umarım İsmimi Kaldırmazsınız Temadan..! Tema İlk Defa Burda Paylaşılmaktadır Umarım Başka Sitelerde Görmem ![]() Not:Navbarı Headerla Birleştirdiğim İçin Bildirim Gelince Tıklanmıyor Üzerinde Çalışıyorum Umarım Düzeltirim. Özellik olarak Bir kaç bişey ekledim.Msn de Olduğu Gibi Arama Özelliği Olmaktadır.En Alttaki msn Simgesini aktif Hale Getirdim.Winamp Simgeside Aktif Ama Eklentisini Kurarsanız. Herkese İlginç Gelen Bir Özelliğide Çıkışı Olmasıdır ![]() Template Değişiklikleri ; Header daki Linkleri Yine Kendinize Göre Değiştirirsiniz. Tema Demo Adres: Tıkla Tema Ektedir Rar Pass: www.vbulletin-turkey.com Temayla İlgili Herhangi Bir Sorunda Özelden Ulaşabilirsiniz... DESTEGINI GÖSTER
| Yorumlar |
|
|
#3 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Ne Demek Görevimiz
Hayat yine; giriş...gelişme...sonuç...Giriş nedensiz... Gelişme ümitsiz... Sonuç gereksiz... |
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Woow çok şık bir tema yapmışsın hocam ellerine sağlık, MSn siteleri yaşadı eheueue
|
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Beğendiğine Sevindim Yorumun İçin Teşekkürler
Hayat yine; giriş...gelişme...sonuç...Giriş nedensiz... Gelişme ümitsiz... Sonuç gereksiz... |
||||
|
|||||
|
|
#6 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
demoyu kaldirdin mi
|
||||
|
|||||
|
|
#7 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Hayır Demoyu Kaldırmadım..??
||||
|
|||||
|
|
#8 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Arkadaşlar bu tartışmanın sonunda kazanan taraf olacak mı ki
![]() Tema için teşekkürler |
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Merhaba;
Forumda tartismayin özellikle eklenti konularinda bir sorununuz varsa özelden halledin, herkesin tartismalarinizi okumasina gerek yok |
||||
|
|||||
|
|
#10 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
DeCline Nickli Üyeden Alıntı
Yorumun İçin Teşekkürler
Bu arada Tartışma İçin Herkesten Özür Dilerim.. Hayat yine; giriş...gelişme...sonuç...Giriş nedensiz... Gelişme ümitsiz... Sonuç gereksiz... |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| kmmsn, teması |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|