|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.7 Temaları Custom Style Sets for vBulletin |
![]() |
|
Okuma: 2541 - Cevap: 21
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#12 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Aşağıdaki linklere bak. Hoşuna giden olursa kullanırsın kolay gelsin...Tabbar Suite Flipped tabs = Swivel tabs = INVERTED TABS Minitabbars 3.7 *** Tabs & Dropdown menus |
||||
|
|||||
|
|
#13 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
orjinali burda paylaşılmış zaten
neyse yukarıdakiler değişiklik isteyenlere gelsin...Bu arada Hasan bey teşekkürler ![]() http://www.vbulletin-turkey.com/foru...read.php?t=635 |
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
tama ilk bakıldığında hoş gibi görünebilir fakat bi kaç değişiklik daha olsaydı gerçekten hoş olurdu. Şuan ise pek tutmadım bence footer ve header daha profesyonel ce düzenlenirse bence on numara bir çalışma olur.
|
||||
|
|||||
|
|
#16 (permalink)
|
|||
|
||||
|
|
0
tohma Nickli Üyeden Alıntı
İkisi farklı aynı degıller .
|
|||
|
||||
|
|
#18 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
size yardımcı olmak adına bende bu temayı kurdum ama bır kayma söz konusu degıl.. hersey normal suanda.. kurdukdan sonra herhangı bır oynama yapmadınız degılmı?
|
|||
|
||||
|
|
#20 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Değiştirmek istediğin kelimeyi veya cümleyi
admincp den diller ve cümlelere girersin orada arama var tıklarsın ingilizce kelimeyi yazıp aratırsın cıkan kısımda ıkı panel olusur oradaki türkçe kısmına çevirini yaz onayla arkadasım |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| default2008 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|