|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.7 Temaları Custom Style Sets for vBulletin |
![]() |
|
Okuma: 1195 - Cevap: 15
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Default Red Style 3.7.x Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
Default Red Style 3.7.x
Yapımcı Son Online Tarihi: Nov 2010
Caps
vbulletin-tr.com - Default Red Style 3.7.x ![]() ![]() ![]() ![]() Download: http://rs402.rapidshare.com/files/14...DefaultRed.rar DESTEGINI GÖSTER
|
|||||||||||||||||||||||||||
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| 3.7.X Buton Serisi | HaYLaZ | Eklenti Mezarlığı / Mod Graveyard | 15 | 12:01 30. August 2008 |
| Coolx Skin (3.7x) | By.Buraq | vBulletin 3.7 Temaları | 65 | 02:50 30. June 2009 |
| BuKiSoft-Blue Style / 3.7.x | BuKi ® | vBulletin 3.7 Temaları | 3 | 23:19 6. May 2008 |
| TurkishPoWeR Style 3.7.x (by BuKi) | BuKi ® | vBulletin 3.7 Temaları | 11 | 12:00 23. June 2011 |
| EreN_Gs { 3.7.x } | EreN_ | vBulletin 3.7 Temaları | 0 | 10:33 7. June 2008 |
| Yorumlar |
|
|
#3 (permalink)
|
|||
|
||||
|
|
0
Benım duzenleyıpte paylastıgım temalardan bırı
|
|||
|
||||
|
|
#5 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Bende Değişik Bişey Sandım. Dediğiniz Gibi Acemi Biri Bile Bunu Yapabilir...
|
||||
|
|||||
|
|
#6 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
-1
Arkadaşlar yeni konuları onaylı yapın.
Önce yetkililer incelesin. Çalıntı değil ise yayınlayın. Çalınıtı ise paylaşıma sunan arkadaşa nazikce olmayacağını izah etsin. Burada birileri paylaşım adına kendince az yada çok bir şeyler sunmaya çalışıyor. Belki doğru belkide yanlış. Ama bunu sunduna sunacağına bin pişman etmeyin. Tamam sizler profi olabilirsiniz ama bu size bu alana yeni girenleri ezme hakkı vermez. Hiç dikkat ettinizmi, her onur kırıcı eleiştiriyi alan bir daha paylaşmıyor. Bu eleştiriyi daha yapıcı yapılsa, daha farklı bir ortam olacağını düşünüyorum. Belkide 2. paylaşımında daha değişik olacaktır. Bu konuda paylaşan arkadaş Default Red demiş benim dememiş. Bir kaç yerini değşitirmiş paylaşmış. Beğenen alır beğenmeyen almaz. |
||||
|
|||||
|
|
#8 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Bana göre çalanları vezir yerine rezil edeceksinki bunu bir daha yapmasın bu işten prim bulmasın anlasınki çalıntı bir şey paylaşmak vezir değil rezil olunuyor zannetsin
Paylaşmaya meraklı olan kişi çalmak doğru olmadığını anlayınca kendisi birşey şeyler üretmeye başlayacak bu vesile ile birşeyler yapmayı öğrenecek Ama çalma olunca ne gerek emek harcamaya diğerlerin emekleri benim der. Eğer acemi biri bu stili yaptı ve forumda şöyle diyerek paylaşsa "Bu benim ilk stil çalışmam sizinle paylaşmak istedim ileride daha iyilerini yapmaya çalışacağım..." diye, hiç kimse eleştirmez herkes yapıcı önerileri olur ve böyle daha iyi olurdu diye düşünüyorum... |
|||
|
||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
yilmaz Nickli Üyeden Alıntı
Doğru buluyorum bu cümleyi.
vBulletin tema arşivimde 50 ye yakın tema var bunları burda paylaşıp hem foruma katkıda bulunmak hemde vbulletin-turkey e katkı sağlamayı düşünmüştüm ama bu konudan sonra bidaha paylaşmadım zaten. Bu temayı ben yapmadım.Ben Kraltürk temasını ve default temasını kendimce editlerim sadece. |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| 37x, default, red, style |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|