|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.7 Şablonları Template modifications for vBulletin 3.7.x |
![]() |
|
Okuma: 1035 - Cevap: 1
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Vbulletin Duyuru Alanı Şablon Editleyerek Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
Vbulletin Duyuru Alanı Şablon Editleyerek
Yapımcı Son Online Tarihi: Dec 2011
Forumda aradım bulamadım.Eklenmiş ama eklenti olarak ben şablon düzenleyerek göstereyim dedim.
vbulletin-tr.com - Vbulletin Duyuru Alanı Şablon Editleyerek Kurulum:AdminCP --- Stiller ve Temalar --- Kullandığınız Temanın Forumhome templetesını düzenleyerek Kod:
$navbar Kod:
<!-- vbulletin-turkey.com alptürk duyurular -->
<table align="center" border="0" cellpadding="6" cellspacing="1" class="tborder" width="100%">
<tr>
<td class="tcat"><span class="smallfont"><b><center><font size="2">.:: Duyurular ::.</font></center></b></span></td>
<tr><td class="alt1">
<b><span style="color: brown;"><center>
<div><font color="brown"><br>
Duyuru İçeriği
</font></div>
</center></span></b>
</td></tr>
</table>
<!-- vbulletin-turkey.com alptürk duyurular -->
DESTEGINI GÖSTER
Konu AlpTürk tarafından (3. September 2009 Saat 17:50 ) değiştirilmiştir. |
|||||||||||||||||||||||||||
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| Reklam Alanı | AnıL Karahan | Eklenti Mezarlığı / Mod Graveyard | 0 | 10:39 20. August 2008 |
| Reklam Alanı Bannerlerim | By.MeHMeTaLi | Diğer Grafikler | 9 | 12:05 12. July 2009 |
| Profil alanı sorunu | Zeky | vBulletin 3.8 Şablonları | 0 | 15:53 26. August 2009 |
| Mod-Yönetici görev alanı eklentisi istek | demircan256 | vBulletin 3.8 Eklentileri | 0 | 15:11 26. December 2009 |
| V-net Gelişmiş Alternatif Yönlendirme Alanı | eTiKeT™ | vBulletin 4.0 Şablonları | 1 | 14:17 24. February 2011 |
| Yorumlar |
|
|
#2 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Kodlar güncellendi...
Konu AlpTürk tarafından (31. August 2009 Saat 13:56 ) değiştirilmiştir. |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| alanı, duyuru, editleyerek, vbulletin, vbulletin duyuru alanı, Şablon, şablon editleyerek |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|