|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.7 Şablonları Template modifications for vBulletin 3.7.x |
![]() |
|
Okuma: 3604 - Cevap: 17
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
ForumShenliq Süper Postbit Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
ForumShenliq Süper Postbit
Yapımcı Son Online Tarihi: Mar 2011
Demo İçin Tıklayınız.
vbulletin-tr.com - ForumShenliq Süper Postbit Önizleme İçin Tıklayınız. Kodları Öğrenmek İçin Tıklayınız. DESTEGINI GÖSTER
|
|||||||||||||||||||||||||||
| Yorumlar |
|
|
#2 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
abi allahını seversen fieldset posbit yapılmadımı ya sırası bile aynı diger posbitlerle artık aşalım bunları he siteme link çıkışı olsun reklam olsun diyorsan eyvallah ondanda gectım burası destek sitesi sen kodu kendı sıten uzerınden verıyorsun bu ne çelişki ?
|
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
katılıyorum...
|
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
ben farklı bri yorum kullanim
genel olarak söylüyorum neden bu kadar kalabalık bir pospit ihtiyacı suyuyorsunuz, bazı forumlarda görüyorum kişi sadece teşekkür ederi yazıyor ama pospit sayesinde kapladığı alan çok geniş oluyor, sayfa sonuna gelecem diye mausun makarasını çevir yavrum çevir sonra gelemiyom yazık değilmi bize tabi zevk meselesi kişiye göre değişir ama bence biraz daha içeriğe yakın eklentiler ve sade şık bir pospit daha olur diye düşünüyorum. Birde pospit sunan arkadaşlar kurdukları eklentileri ve bu eklentilerin dosyalarınıda verse daha güzel olmazmı?
|
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
buraq Nickli Üyeden Alıntı
Size kesinlikle katılıyorum. Örneğin ben de kalabalık postbit meraklısı biriyimdir =) Ama kendime göre çok güzel bir çözüm buldum ustalar sayesinde...
Buyrun mesajdaki görünümü ![]() Buda Profili Göster düğmesine bastığınızda aşağı kayarak animasyon şeklinde açılmış postbit ![]() Daha da alış veriş eklentisinin istatistikleri girecek içine. Eh hal böyle olunca isterseniz Han Duvarları şiirini yazın görünüm ilk resim olacak nasılsa =) |
||||
|
|||||
|
|
#6 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
K@BUS Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel bir fiki hoş olmuş yalnız fazla eklenti kurmayın açık yaratır veritabanınızı yorar ve işlevleri zorlaştırır ayrıca ileriki zamanlarda bozabilir.
|
||||
|
|||||
|
|
#7 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
ya bi ben yokum o pospitde desem yeridir
güzel bir çözüm yolu ve şık olmuş gerçekten. ALP arkadaşımızın dediğini kulak arkası yapmayın ama çok haklı
|
||||
|
|||||
|
|
#8 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
forumshenliq.com/postbit.txt link te calısmıyor bu arada
|
||||
|
|||||
|
|
#9 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Size katılıyorum ama postbite dikkat ederseniz genelde vb içindeki bilgiler. bir iki eklenti var sadece =) Yorumunuz için teşekkür ederim
|
||||
|
|||||
|
|
#10 (permalink)
|
||||
|
|||||
|