|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.7 Eklentileri vB3.7 Products, Plug-ins, and code modifications. |
![]() |
|
Okuma: 873 - Cevap: 7
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Vbulletin de üyelerin adsense kodu eklemesi Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
Vbulletin de üyelerin adsense kodu eklemesi
Yapımcı Son Online Tarihi: Feb 2010
Vbulletin forumum var ve üye olan herkesin kendi adsense kodlarını eklemesini sağlayabileceğim bir eklenti varmı. http://forums.digitalpoint.com ta böyle bir eklenti gördüm ve her üye kendi adsense kodunu ekleyebiliyor ve açtığı konu içerisine kendi adsense kodu çıkıyor. Böyle bir paylaşımınız varsa şimdiden teşekkürler
vbulletin-tr.com - Vbulletin de üyelerin adsense kodu eklemesi ![]() Bir kaç foruma daha açtım aynı konuyu ama doyurucu bir cevap alamadım. Bilen varsa lütfen izah edebilirmi DESTEGINI GÖSTER
|
|||||||||||||||||||||||||||
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| inferno Adsense | vLkn448 | vBulletin 3.7 Eklentileri | 3 | 02:04 17. March 2010 |
| Google Adsense Postbit Entegrasyonu | Atakan KOC | vBulletin 3.8 Eklentileri | 24 | 00:12 16. July 2009 |
| google adsense istediğiniz bölümlerde yayınlayın | safakuygur | vBulletin 3.8 Şablonları | 3 | 15:54 21. October 2010 |
| Yorumlar |
|
|
#3 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Ama farkettiyseniz tüm javascript kodunu eklemiyorsun vbkodu gibi kod olusturulmus ve tek pub ve channel id leri giriyorsun. Birde tiklanan reklamlardan yüzde 50 gelirini aliyorsun yanlis anlamadiysam dogrumudur?
Allahım! İnsanlar seni verdiğin nimetler yüzünden severler; bense seni verdiğin belalar yüzünden severim.
|
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
alptraum Nickli Üyeden Alıntı
Profilden alanı oluşturması kolay da vbulletin de geçen aşağıdaki açıklamayı yapamadım net olarak. Daha doğrusu reklamların görünmesini sağlayamadım.
Eklenti aşağıda yalnız 3.7.X için uyarlanmışmı bilmiyorum. 3.7.X için aramalarda bu başlığa yönlendiriyorlar |
|||
|
||||
|
|
#8 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Adsense Revenue Sharing for 3.5.x and 3.6.x - vBulletin.org Forum