|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.7 Eklentileri vB3.7 Products, Plug-ins, and code modifications. |
![]() |
|
Okuma: 7586 - Cevap: 70
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
vB 3.7.0 TR Dil Paketi [ TR Karakter Sorunu Giderilmiştir ] Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
vB 3.7.0 TR Dil Paketi [ TR Karakter Sorunu Giderilmiştir ]
Yapımcı Son Online Tarihi: Jan 2012
Bu sitede paylaşılan TR 3.7.0 dil dosyasında düzenlemler yaptım.
vbulletin-tr.com - vB 3.7.0 TR Dil Paketi [ TR Karakter Sorunu Giderilmiştir ] İlgili düzenlemelerde tüm Türkçe karakter sorununu [ ç, ş, ğ, ü, ı, vs. ] hallettim. Türkçe karakter sorunu olmayan bir dil dosyası haline geldi. Dil dosyası 3.7.0 Beta 4 sürümüne göre hazırlanmış fakat 3.7.0 Gold sürümünde ' Dil Paketini Göz Ardı Et' seçeneğini tıklamdan , sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. 3.7.0 Türkçe Dil Paketi Eklentidedir. DESTEGINI GÖSTER
|
|||||||||||||||||||||||||||
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| vB 3.8.0 TR Dil Paketi | Kaptan | vBulletin 3.8 Eklentileri | 59 | 01:01 7. August 2009 |
| Dil Seçimi Düzenlemesi (30+ farklı dil) | DeCline | vBulletin 3.8 Şablonları | 8 | 00:34 18. June 2009 |
| MOD System türkçe Dil Dosyası | aJHier | vBulletin 3.8 Eklentileri | 25 | 18:09 10. December 2009 |
| Sağlam bir dil dosyası arıyorum ? | mechul | vBulletin 3.8 Eklentileri | 0 | 19:06 22. January 2010 |
| vB Enterprise Translator (vBuLLetin DiL Çevirisi) | ByJavaliS | vBulletin 4.0 Eklentileri | 3 | 00:58 9. April 2010 |
| Yorumlar |
|
|
#2 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
hemen kullanmaya başladım teşekkürler
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Hata alırsanız lütfen belirtiniz
|
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Denedim sorun çıkmadı fakat sorun çıkmadı 3.7 için dilpakedi yokmu yeni özeliklerini çevirilmiş olarak?
Teşekkürler |
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
yes10 Nickli Üyeden Alıntı
http://www.vbulletin-turkey.com/foru...8&postcount=14
http://www.vbulletin-turkey.com/foru...5&postcount=16 Size yukarıdaki iki yazıyı okumanızı tavsiye ederim, ayrıca şuan neredeyse komple Türkçe oldu ve bunu yapmak hiç zor değil günde kendinize yarım saat ayırsanız bir haftada tüm eksikleri rahatça giderirsiniz. yeter ki istekli olun... Değişim ve stabil davranış zamanı... |
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
yes10 Nickli Üyeden Alıntı
Eklentideki dil dosyasında Türkçe karakter sorunu giderilmiştir. Şahsen uğraşıp bu sorunu çözdüm. Dil paketi zaten 3.7. için hazırlanmış. Tam sürümden pek fazla eksiği yok.
|
||||
|
|||||
|
|
#7 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
O işi bir ara bende yapmıştım karakter sorunları vardı. Tek tek uraşmadım Aldım dil dosyasını mesaj yazar gibi yapıştırdım ön izleme yaptırdım sonra düzeldi. Bilmiyorum siz nasıl yaptınız. Benim istediğim şuydu 3.7 özeliklerini çevirmeye alan dil pakedi. Benim pek ingilizcem yok tarzanca ingilizcemiz var halimiz zarzor anlatıyoruz.
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Anlıyorum. Eklentideki dil dosyasında yeni 3.7. özelliklerinin hemen hemen hepsi Türkçe oluyor zaten. İngilizce olan yerleri vardır elbette ama sınırlı. Yani Kullanıcılar açısından rahatsız olunabilecek bir duruma rastlamadım
Artık siz 3.7 Gold'un tamamı çevrilen tr paketini bulsanız dahi bu seferde TR Karakter sorunu verecektir ki bu daha kötü. Gerçi onu da bu başlık altında paylaşırsanız ondaki TR problemini de gideririm.
|
||||
|
|||||
|
|
#9 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Fırtına Nickli Üyeden Alıntı
Kendime ait dil pakedim var onunla günlerce uraştım diyebilirim eksikleri gidermek için 3.7 geçince başka yerden bir dl pakedi aldım fakat tam yazamamış çoğu yanlış anlamlar çıkıyor bende anladığım kadarıyla vede işlevine uygun olarak yazmaya çalışıyorum
|
||||
|
|||||
|
|
#10 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0