|
|
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Banlananlar | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Destek Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.7 Eklentileri vB3.7 Products, Plug-ins, and code modifications. |
![]() |
|
Okuma: 1796 - Cevap: 11
|
LinkBack | Seçenekler |
Otomatik ÜyeKP Navbar Menüsü Detaylar »»
|
||||||||||||||||||||||||
|
Otomatik ÜyeKP Navbar Menüsü
Yapımcı Son Online Tarihi: Aug 2010
Bu eklenti ile navbar da bulunan UserCP ye menü eklemiş olursunuz. Böylelikle otomatik olarak ekleyerek sonraki sürüm güncellemelerinde veya değişikliklerde otomatik olarak sorun çıkmadan diğer işlemlere devam edebileceksiniz. Neden böyle bir eklentiye ihtiyaç duyarak yaptın derseniz; Bazen o kadar yogun oluyorumki template editlemeye bile zaman bulamıyorum. O sebebden navbar vs gibi templateleri yeni sürümde default template yapıyorum. Sanırım sizinde işinize yarayacaktır.
HEMEN INDIR
ILGILI RESIMLER
DESTEGINI GÖSTER
|
||||||||||||||||||||||||
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| Otomatik ÜyeKP Navbar Menüsü | Atakan KOC | vBulletin 3.8 Eklentileri | 15 | 22:31 16 Temmuz 2009 |
| 5 Adet Farklı Forum Menüsü ( Seç Beğen Al ) | Kral | vBulletin 3.8 Şablonları | 9 | 00:01 27 Ağustos 2010 |
| Kullanıcı Kontrol Paneli Resimli Seçenekler Menüsü | manzak | vBulletin 3.7 Şablonları | 16 | 13:55 16 Mayıs 2010 |
| Yorumlar |
|
|
#2 (permalink) | ||||
|
|||||
|
Meslek: Peyzaj Mimari/Dekorasyon
|
0
Hocam benim temamda Kontrol paneli linki (*.gif) buton halinde, bunun ona eklenebilme ihtimali varmı yani eklentiyle olamaz bence şablon değişikliği istermi sizce? Değişim ve stabil davranış zamanı... |
||||
|
|||||
|
||||
0
Denemek gerekiyor. Bir ara bakarım. |
|
|
#4 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Teşekkürler Atakan abi. ![]() Çok sevdiğim eklentilerinden birisi.
|
|||
|
||||
|
|
#7 (permalink) | ||||
|
|||||
|
Meslek: Gangster
|
0
Arkadaşlar ben kendi temamı kendim yapıyorum da şu $navbar'daki "Profilim" yerinin kodunu değiştirdim yanlışlıkla. Onun orjinalini biri kopyalarsa memnun olurum. Şunun gibi yani : Üye Listesi : Kod:
<td class="vbmenu_control"><a href="memberlist.php$session[sessionurl_q]">$vbphrase[members_list]</a></td> |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| menusu, navbar, otomatik, uyekp |
(View-All)
Bu konuyu kaç üye ve hangi üyelerimiz okumuş: 15
|
|
| ABARTMATOZU, AeX, AlpTürk, ANKEBUT, arta1505, delilernet, DesMond, Hasann, Lethaeus, LionBeq, ONEAL, ReiS, teknogaraj, vbhelp, yues |
| Seçenekler | |
|
|
| Tavsiye Ettiklerimiz | |
vBulletin Destek | vBulletin Hosting | KnightAlemi | Metal Türkiye | Animeze | IRC | Photoshop Ders | Sohbet | Mesken | Populyar |
| |
|