|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.7 Eklentileri vB3.7 Products, Plug-ins, and code modifications. |
![]() |
|
Okuma: 1514 - Cevap: 6
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/vbulletin-37-eklentileri/en-en-cok-arkadaslari-olan-uyeler-120.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| RapLiFe | This thread | Refback | 9. March 2010 16:14 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
En en cok arkadaslari olan üyeler Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
En en cok arkadaslari olan üyeler
Yapımcı Son Online Tarihi: Feb 2012
kaptanblack arkadasimizin Popular Members (Profili en çok ziyaret edilen üyeler) isimli eklenti fikrinden yola cikarak bende En Fazla Arkadaslari olan Üyeleri Popüler Üyeler Olarak Anasayfada Istatistikler icin eklentisini yapmistim simdi burada yayinliyorum..
vbulletin-tr.com - En en cok arkadaslari olan üyeler Kurulumu cok kolay: xml dosyasini ürün yönetiminden import ettikten sonra FORUMHOME templatinde su kodu bulun HTML Kodu:
<span title="<phrase 1="$vboptions[activememberdays]">$vbphrase[within_the_last_x_days]</phrase>">$vbphrase[active_members]: $activemembers</span> </if> HTML Kodu:
<if condition="$vboptions['membersfriends_enable']"> <br /> $vbphrase[membersfriends]: $membersfriends </if> ![]() DESTEGINI GÖSTER
|
|||||||||||||||||||||||||||
| Yorumlar |
|
|
#2 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
güzelmiş
ellerine sağlık
|
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Eline sağlık @Hasann
|
||||
|
|||||
|
|
#7 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Arkadaşlar Ben Niye İndiremiyorum :S
|
|||
|
||||
![]() |
| Etiketler |
| arkadaslari, cok, olan, uyeler |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/vbulletin-37-eklentileri/en-en-cok-arkadaslari-olan-uyeler-120.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| RapLiFe | This thread | Refback | 9. March 2010 16:14 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|